ceturtdiena, 2011. gada 26. maijs

"Joasihno" - "Excited" (video), "Von", "Please Go Back I Will" u.c. (dziesmu liste, audio, bezmaksas lejupielāde)

Nācis no neliela Bavārijas ciematiņa, vācu puika Kristofs Beks (viņš arī zem pseidonīma "Joasihno") sirsnīgi ietekmējās no Īslandes mūzikas. Viņa favorīti bija "Múm", "Sigur Rós" un "Seabear". Vispār Īslande bija viņa sapņu zeme. Viņš pat apguva tās valodu tik labi, ka vēlāk, Bekam kādu laiku sadarbojoties un kontaktējoties ar īslandiešiem grupu "FM Belfast", tie viņu sāka uzskatīt par savu tautieti.

Tā, Bekam ceļojot savu muzikālo sapņu valstībā un pa reālo pasauli, viņš smēlās iedvesmu savai pirmajai singlplatei "Papiertonnentigertum", kas nāca klāja 2009.gadā. Par šī albuma akustisko skanējumu un vizuālajiem efektiem koncertos sajūsmu izteica vācu laikraksts "Sueddeutsche Zeitung". ""Joasihno" dziesmas daudz iegūst no viņa kompetences perkusiju instrumentu mākslā un jautrajiem, bet tajā pašā laikā piesardzīgajiem dziesmu aranžējumiem," Beka veiksmes formulu atklāj vācu mūzikas portāls www.blogpartei.de.

Tomēr lielais notikums Beka karjerā bija šā gada 13.maijā. Tad klajā nāca viņa debijas plate "We Say: Oh Well", kas trīspadsmiet dziesmu garumā ieved klausītāju Beka muzikālajā ceļojumā pa Īslandes vulkāniskajām ārēm un droši vien Bavārijas krāšņākajām ainavām, protams, gara acīm tās skatot. Beka daiļrade patiks eksperimentu cienītājiem mūzikā. Un tāpēc zem šī raksta iespējams noklausīties četru dziesmu kompilāciju, no kurām divas - "Excited" un "Von" - ir no debijas plates "We Say: Oh Well", bet otas divas - "Please Go Back I Will" un "Ging Und Gong" - no debijas singlplates "Papiertonnentigertum". Trīs no šīm dziesmām arī iespējams lejupielādēt. Bet visam pa priekšu dziesmas "Excited" videoversija.

joasihno - excited from Cico Beck on Vimeo.


joasihno by joasihno

Papildus resursi:
http://www.joasihno.de
http://www.myspace.com/joasihno
http://www.facebook.com/pages/joasihno/213989737818?sk=info

Foto raksta ievadā no www.joasihno.de.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: