svētdiena, 2011. gada 15. maijs

"The Last Royals" - "The Last Royals" (pilns albums, audio), "Nothing Compares 2 U" u.c. (audio, bezmaksas lejupielāde)

Ir pagājis tikai gads, kopš pagājušā gada pavasarī kopā izlēma muzicēt divi draugi - rakstnieks, dziedātājs un producents Ēriks Džeimss un bundzinieks Meisons Ingrams, savu kopprojektu nosaucot par "The Last Royals". Jau pēc pusgada dienasgaismu ieraudzīja projekta debijas singlplate "The Last Royals".

""The Last Royals" rada greznu, ritmisku "indie" popa mūziku Ņujorkā un dažās citās vietās," tā par sevi portālā "Facebook" raksta viens no abiem dueta dalībniekiem. Interesanti, ka identisks teksts, tikai ar nomainītu grupas nosaukumu, atrodams projekta "The Early Hours" profilā. Un šī projekta platē "A Week And A Day" ir atrodamas dažas "The Last Roayls" albuma dziesmas. Un kā gan citādi - arī dalībnieki abos projektos ir vieni un tie paši: Džeimss un Ingrams.

Par "The Last Royals" nākotnes plāniem daudz ziņu nav. Domājams, kā jau katrai kārtīgai grupai pirmais atskaites punkts būs debijas albums. Bet, kamēr šobrīd ir tikai daži singli, "The Last Royals" nolēmuši izklaidēties, ierakstot jau slavu ieguvušu dziesmu koverversijas. Un viņi tās ļauj savā mājas lapā lejupielādēt bez maksas.

Arī grupas debijas singlplati iespējams še apakšā noklausīties no sākuma līdz beigām, un trīs brīnišķīgas koverversijas - Šainedas Okonoras "Nothing Compares 2 U", 90-to gadu viena hita grupas "EMF" grāvēja "Unbelievable" un "OMD" klasiskās dziesmas "If You Leave" "The Last Royals" versijas.



Nothing Compares 2 U by TheLastRoyals

Unbelievable (EMF Cover) - The Last Royals by Ohm.FM

If You Leave (OMD cover) by TheLastRoyals

Papildus resursi:
http://freefallmediagroup.net/thelastroyals/
http://www.myspace.com/thelastroyals
http://www.facebook.com/thelastroyals?sk=info
http://www.facebook.com/theearlyhours?sk=info

Foto raksta ievadā no "The Last Royals" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: