piektdiena, 2011. gada 27. maijs

"They’re Heading West" - "They’re Heading West" (pilns albums, audio)

Grupas "They’re Heading West" vēsture nav sevišķi gara, jo tikai šā gada martā tā veicas savus pirmos dziesmu ierakstus. Grupa nāk no Portugāles, bet, neskatoties uz, mūsuprāt, eksotisko izcelsmi, tā spēlē arī mums tik labi saprotamu mūziku - folka un "indie" apvienojumu.

"They’re Heading West" ir kvartets, kas sastāv no trim dziedātājiem un komponistiem un eleganta bundzinieka. Šie trīs ir (nemēģinot latviskot) João Correia, kas darbojas grupā "Julie & The Carjackers", Francisca Cortesão no apvienības "Minta of Minta & The Brook Trout" un Mariana Ricardo, kas brīnišķīgi pārvalda havajiešu ģitārspēli. Un, visbeidzot, jau pieminētais kolosālais bundzinieks Sérgio Nascimento.

Katram no viņiem ir savi talanti, un viņi tos izlēmuši apvienot, spēlējot kopā, uz mirkli citus projektus un savas solokarjeras noliekot malā. Grūti teikt, kas notiks tālāk. Ierakstījuši savas pirmās sešas dziesmas Lisabonas radiostacijas "Antena 3" vajadzībām, ko var noklausīties zem šī raksta, iespējams, kvartets gaida publikas reakciju. Ja viņu interesē mans viedoklis, tad:"Dāmas un kungi, gaidām jūsu debijas pati!"



Papildus resursi:
http://www.myspace.com/theyreheadingwest
http://www.facebook.com/theyreheadingwest?sk=info

Foto raksta ievadā no possoouvirumdisco.blogspot.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: