pirmdiena, 2011. gada 2. maijs

"Wild Beasts" - "Albatross" (video), "The Fun Powder Plot", "The Devil's Crayon" (audio)

Dienvidanglijā ir kāda pilsētiņa ar nosaukumu Kendala ar nepilniem divdesmit astoņiem tūkstošiem iedzīvotāju. Un viņu starpā ir četri ar mūziku apsēsti puiši - Haidens Torps, Bens Litls, Toms Flemings un Kriss Talbots, kas apvienojušies nu jau tālu aiz šīs pilsētiņas robežām zināmajā grupā "Wild Beasts".

Nākamajā nedēļā, 9.maijā, klajā nāks grupas trešā studijas plate "Smother" ar desmit dziesmām, kuras, kā atzīst paši grupas dalībnieki, tapušas, ietekmējoties gan no angļu elektroniskās mūzikas dueta "Fuck Buttons", gan Mērijas Šellijas grāmatas "Frankenšteins". Grūti pasacīt, ko jaunā albuma labā darījis ne īpaši izskatīgais literārais varonis, bet "Fuck Buttons" ietekme ir redzama nepārpotami - "Smother" ir vairāk uz sintezatoriem orientēta kā jebkura šī angļu kvarteta iepriekšējā plate. Un tādas viņiem bijušas divas - "Limbo, Panto" (2008) un "Two Dancers" (2009).

"Wild Beasts" aizsākumi meklējami 2002.gadā, kad Torps un Litls nolēma kopīgi sacerēt pa kādai dziesmai. 2005.gadā viņi jau bija četratā un varēja sākt savu ceļu pretī panākumiem kā pilnvērtīga grupa. Un šo ceļu viņiem pavēra līgums ar ierakstu kompāniju "Domino Records", ar ko grupa ir kopā joprojām. Tā arī joprojām aktīvi koncertē un šoruden uzstāsies slavenajā Lielbritānijas "End Of The Road" festivālā.

Ieskatam "Wild Beasts" daiļradē lai skan un rādās video pirmajam singlam no albuma "Smother", kā arī tituldziesma no tā audioversijā. Un salīdzinājumam lai kalpo divas dziesmas no grupas iepriekšējiem albumiem - ""The Fun Powder Plot" ("Two Dancers") un "The Devil's Crayon" ("Limbo, Panto"), ko iespējams arī bez maksas lejupielādēt.



Wild Beasts - Smother by weallwantsome1

Wild Beasts - The Fun Powder Plot by thetruejoe90

Wild Beasts - The Devil's Crayon by WoundedPossum

Papildus resursi:
http://www.wild-beasts.co.uk/
http://www.myspace.com/wildbeasts
http://www.facebook.com/wildbeasts?sk=info

Foto raksta ievadā no "Wild Beasts" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: