trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Michael Bolton - "Time, Love and Tenderness" (šī diena mūzikas vēsturē, 1991)

Tieši divdesmit gadus atpakaļ, 1991.gada 25.maijā, ASV albumu topā pirmo vietu ieņēma viņu pašu dziedātājs un komponists Maikls Boltons ar albumu "Time, Love and Tenderness". Tas bija jau septītais Boltona albums. Šajā platē iekļautā Persijas Sledžas dziesmas "When a Man Loves a Woman" koverversija "Billboard Hot 100" topā pakāpās līdz augstākajai pozīcijai.

Šobrīd piecdesmit astoņus gadus vecais Boltons pasaules slavu ieguva ar savu 1989.gada plati "Soul Provider", kurā bija iekļautas tādas dziesmas kā "Georgia On My Mind" Boltona versijā un "How Am I Supposed to Live Without You". Pēdējā viņa studijas plate "One World One Love" nāca klajā 2009.gadā, un tajā viņš, cenšoties "modernizēties", šķiet, nedaudz pārspīlēja ar bungu mašīnu lietošanu. Bet šā gada jūnijā paredzēts laist klajā Boltona jau divdesmit pirmo albumu "Gems".

Turpinājumā tituldziesma no albuma "Time, Love and Tenderness" un dziesma no Boltona plates "One World One Love" - "Hope It's Too Late" ierakstā no koncerta "Royal Albert Hall" 2009.gadā.





2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: