otrdiena, 2011. gada 24. maijs

"NT's White Trash" - "You & Me" (video), "Lose Yourself", "Whistle" (audio, bezmaksas lejupielāde)

Pagājušonedēļ, 18.maijā, klajā nāca somu grupas "NT's White Trash" debijas albums "Mourning Becomes Electric". "NT's White Trash" - tie ir četri puiši no Somijas galvaspilsētas Helsinkiem un Ūsimā pilsētas. Viņu līderis Niks Triāni mūziku raksta un ieraksta jau no tālā 1984.gada. Viņa iepriekšējo grupu "Supermodel" tolaik augstu novērtēja mūzikas kritiķi, mūzikas žurnālam "Melody Maker" tās skanējumu pat nodēvējot par "skaņas revolūciju".

"Vienmēr esmu kārojis ar amerikāņu "lo-fi" [stila mūzikas] estētiku pārklāt britu "indie" [mūzikas] ideālus, īpaši pēdējās pāris grupās, kurās spēlēju," par grupas "NT's White Trash" mūzikas stila vēsmām stāsta pats Triāni. Šī grupa tās līderim esot kā laipa starp viņa iepriekšējo kolektīvu "Supermodel" "lo-fi" stilu un "Treeball" popu.

Ko vēl vairāk piebilst? Laikam jau neko. Pilnu debijas plati noklausīties bez maksas neizdevās, tāpēc jāpietiek ar mazumiņu, ko grupa dāvā mūsu ausīm par baltu velti. "Love Yourself" un "Whistle" (ko iespējams arī šeit bez maksas lejupielādēt) audioversijā un "You & Me" video.



Lose Yourself by NT's White Trash

04 Whistle by NT's White Trash

Papildus resursi:
http://ntswhitetrash.wordpress.com/
http://www.myspace.com/ntswhitetrash
http://www.facebook.com/pages/NTs-White-Trash/139603692774703?sk=info

Foto raksta ievadā no ntswhitetrash.wordpress.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: