otrdiena, 2011. gada 20. decembris

Marc Broussard - "Home" (video), "Marc Broussard" (pilns albums, audio)

"Šis ir patiess ieraksts, kā jau visi mani iepriekšējie," komentējot savu jaunāko plati, saka amerikāņu komponists un dziedātājs Marks Brusārds. "Es necentos pārsteigt klausītāju. Mēs paņēmām dažas pamatsajūtas, tāpat kā kādus īpašus stāstus no manas dzīves un piemērojām tos dziesmu tekstiem." Tāda ir Brusārda dziesmu tapšanas formula, ja varam ticēt viņa mājaslapā sacītajam.

Pats mākslinieks ir nācis no muzikālas ģimenes. Viņa tēvs, Teds Brusārds, ir viens no piecdesmito gadu grupas "The Boogie Kings" dibinātājiem. Ar sievu Sonju, Marka māti, Tedz salaulājās uz laivas ar nosaukumu "The Rock Boat VII". Ģimenes tradīcijas turpina arī Marks - savam vecākajam dēlam Geivinam viņš veltījis dziesmu "Gavin’s Song", bet vidējo dēlu Gibu Brusārds nosaucis par godu mūziķim un draugam Gibam Drollam, ar ko kopā daudz koncertējis.

Savu karjeru Brusādrs uzsāka kristīgajā grupā "Y", bet tas nebija ilgi - jau nākamajā gadā viņš nodevās solokarjerai, izdodot savu debijas plati "Momentary Setback". Brusārda mūzika ir viegla, melodiska, tāpēc nav nekāds brīnums, ka jau pavisam drīz viņa kompozīcijas sāka izmantot arī citi mākslinieki, piemēram, Lianna Raima savā albumā "Family" iekļāva Brusārda dziesmu "Nothing Wrong", bet Kellija Klerksone koncertos nereti izpilda dziesmu "Home", kas arī ir Brusārda garadarbs.

"Man nebija nekādas misijas," par jaunāko plati "Marc Broussard" saka tās autors. "Šis albums radās, tikai pateicoties spēcīgai mūzikai." Vārdu sakot, ja ir vēlme pēc kā nesamākslota, patiesa, bet tajā pašā laikā varbūt ne ļoti oriģināla, Marks Brusārds ar savu jauno un visām iepriekšējām platēm būs akurāti laikā! Pirms visas jaunās plates turpinājumā arī video Brusārda laikam jau pazīstamākai dziesmai "Home".





Papildus resursi:
http://www.marcbroussard.com
http://www.myspace.com/marcbroussard
http://www.facebook.com/marcbroussard

Foto raksta ievadā no Marka Brusārda profila portālā "Facebook".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com




Nav komentāru: