pirmdiena, 2011. gada 5. decembris

"The Feeling" – "Rosé" (jaunākie singli un albumi - 05.12.2011)

Briti "The Feeling" gan ir nepacietīgi - jau pēc trim izdotajiem albumiem šodien viņi laiž klajā izlasi "Singles (2006-2011)", kurā iekļauta arī grupas debijas albuma "Twelve Stops and Home" dziesma "Rosé" tādā kā akustiskā versijā. Skan un izskatās glīti, bez tam "The Feelings" vienmēr kaut kā topos iepaliek citiem aiz muguras, tāpēc šeit šodien ir viņu diena!

Savus cienītājus iepriecina arī Keitija Perija, šoreiz klipā uzzīmējot (vai izķemmējot savas) ūsas. No aizkapa dzīves mūs joprojām uzrunā Emija Vainhausa - viņas pēcnāves albuma "Lioness: Hidden Treasures" pirmais singls "Our Day Will Come". Tāpat šajā nedēļā savus bumbierīšus apskatīt neliedz mūsu draudzene Beyonce, bet īpašs pārsteigums ir trīsdesmitgadīgā holandiete Karo Emeralda - viņas singls "Stuck" gan uzrādās iznācis jau 2010.gadā, bet dažās valstīs tikai tagad. Un vai nav vienalga? Šī Adelei līdzīgā tante dzied skaisti!

NEDĒĻAS SINGLS! "The Feeling" – "Rosé"


Beyonce – "Love On Top"


Matt Cardle – "Starlight"


Caro Emerald – "Stuck"


"Fixers" – "Majestie's Ranch"


Katy Perry – "The One That Got Away"


Patrick Wolf – "Together"


The Vaccines – "Tiger Blood"


Amy Winehouse – "Our Day Will Come"




Šonedēļ vēl iznāks šādi albumi:
Amy Winehouse - "Lioness: Hidden Treasures"
"Arena" – "The Seventh Degree Of Separation"
"The Black Keys" – "El Camino"
"The Cure" – "Bestival Live 2011"
"The Feeling" – "Singles (2006-11)"
"Glee Cast" – "Glee: The Music, Volume 7"
"Korn" – "The Path Of Totality"
"Maine" – "Pioneer"
"Motley Crue" – "Greatest Hits"
"Nightwish" – "Imaginaerum"
"Rammstein" – "Made In Germany"
Rebecca Ferguson – "Heaven"
"The Roots" – "Undun"

Ko nedrīkst palaist garām un kāpēc?

"The Black Keys" – "El Camino"
Amerikāņu roķeru jau septītā plate ir kā enerģijas dzēriens - tikai nebojā aknas! Dans Auverbahs ar kolēģiem rāda kaut ko starp leģendārajiem "T-Rex" un Lenija Kravica labākajiem šedevriem.

"The Cure" – "Bestival Live 2011"
Šā gada angļu roka veterānu "The Cure" koncerti tika izpārdoti minūšu laikā. Gadi iet, bet Roberta Smita gaudulīgā balss un kāre uz smiņķēšanos nav gājusi mazumā. Šis koncertalbums lai kalpo par biedu tiem, kas uzskata, ka Smitam savā vecumā vajadzētu sēdēt mājās siltās čībās, nevis plivināties pa skatuvi. Ar šo plati "The Cure" vēlreiz apliecina savu Leģendas statusu.

"Rammstein" – "Made In Germany"
Domāju, vienreiz jānoklausās grupa, par kuru jūsmo gan 55 gadīga lauku ciema skolotāja, gan izteikts lielpilsētas snobs, par faniem, kas pat uz poda pasēdēt bez pretī uz durvīm uzlīmēta "Rammstein" plakāta nevar, nemaz nerunājot. Baidos. Bet jānoklausās!

Foto raksta ievadā "The Feeling" no news.qthemusic.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: