pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

George Michael – "December Song" (jaunākie singli un albumi - 12.12.2011)

Sievietes forumos strīdas, kāds vecis labāks - ar lielu vai mazu krāniņu? Lai arī viena daļa bilst, ka galvenais nav izmērs, bet ko ar to dara, virsroku ierasti ņem lielo izmēru cienītājas. To nekādi nevar attiecināt uz šis nedēļas jauno singlu sarakstu - tas ir īss, bet toties kāds!

"Coldplay" un Kriss Mārtins jau ir ieskrējušies ar savu, kā viņi paši apgalvo, pēdējo albumu "Mylo Xyloto", dāvājot jau ceturto singlu no tās - "Charlie Brown", kas lieku reizi apliecina, ka, iespējams, stadionus antīkajos laikos izgudroja tieši "Coldplay" dēļ. Ne mazāk šarmanti ir "Foo Fighters" ar savu "These Days" - iespējams, grupas jaunākā plate "Wasting Light" ir šā gada labākais roka albums un labākais albums arī pašai grupai.

Tomēr, lai arī nu nemaz negribas pakļauties vispārējam Ziemassvētku komercgaram un īpaši izcelt kādu šo svētku dziesmu, Džordžs Maikls ir spējis atkausēt sirdi. Viņa "December Song" "paņem" pirmām kārtām jau ar ekselenti animēto video. Tikai izņēmuma kārtā Ziemassvētku dziesma "December Song" šoreiz saņem pie krūts gala piespraužamu eglīšu mantiņu ar uzrakstu "Nedēļas singls". Esmu pārliecināts - Džordžs to novērtētu!

Un, atgriežoties pie krāniņiem, tiem sievišķiem nav taisnība. Mums, večiem, tieši katram savs krāniņš ir vislabākais! Un vienalga, vai tas liels vai mazs un vai ar to maisa no rītiem kafiju vai smērē sviestu uz maizes! Nu redz, arī par svētku tēmu šis tas ir parunāts...

NEDĒĻAS SINGLS! George Michael – "December Song"


"Caged Animals" – "Pile Of $$$"


Cee Lo Green – "Anyway"


"Coldplay" – "Charlie Brown"


"Foo Fighters" – "These Days"


Mick Hucknall – "Happy This Christmas"


"The Naked & Famous" – "No Way"


"The Rapture" – "Sail Away"


Frank Turner – "Wessex Boy"


"The Wombes" – "Wombling Merry Christmas"




Šonedēļ vēl iznāk šādi albumi:

"Bowling For Soup" – "Merry Flippin' Christmas Volumes 1 & 2"
Charlotte Gainsbourg – "Stage Whisper"
Jai McDowall – "Believe"
Jonsi – "We Bought A Zoo"
"Rapper Big Pooh" – "Dirty Pretty Things"
"Scala & Kolcany Brothers" – "Scala & Kolcany Brothers"
"Slow Moving Millie" – "Renditions"
"The Lemonheads" – "Laughing All The Way To The Cleaners"

Ko nedrīkst palaist garām un kāpēc?

"Bowling For Soup" – "Merry Flippin' Christmas Volumes 1 & 2"
Viens no maniem mīļākajiem Ziemassvetku dziesmu albumiem joprojām ir amerikāņu "Twisted Sister" 2006.gada "A Twisted Christmas". Man ir baigās aizdomas, ka "Bowling For Soup" puikas ir radījuši ko līdzīgu...

Charlotte Gainsbourg – "Stage Whisper"
Nav nemaz tik daudz aktrišu, kas, izrādās, ir arī labas dziedātājas. Nesen savus dabiskos glītumus ar nevainojamām balss spējām papildināja Skārleta Johansone. Savukārt Šarlote Geinsbūra jau 2006.gadā lika par sevi runāt kā par labu dziedātāju, pateicoties platei "5:55". Tagad viņa ir atgriezusies - gan uz ekrāniem skandalozajā Larsa von Trīra filmā "Melanholija", gan ar jaunu plati "Stage Whisper".

Jonsi – "We Bought A Zoo"
Jonsi ir īslandiešu firmas zīmes grupas "Sigur Rós" balss. Principā ar to arī viss ir izteikts un vairāk nekādu jautājumu nav. Pat tas, priekš kam viņam savajadzējās nopirkt zoodārzu.

Foto raksta ievadā kadrs no Džordža Maikla dziesmas "December Song" video animācijas (www.promonews.tv).

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com


Nav komentāru: