trešdiena, 2012. gada 18. aprīlis

"Sugar Factory" - "440 / Explosions" (audio)

Kā zināms, grieķiem šobrīd nav jautrākais moments dzīvē - visādi fakenie aizdevēji diktē fiskālos noteikumus, pensijas un algas arī, maitas, prasa samazināt. Vārdu sakot, štruntīgi ap dūšu grieķiem. Droši vien vēl štruntīgāk paliek, kad viņiem liek pamācīties no latviešiem, kas, "daudz nekurnot", savilka jostas, uz pensionāru un bērnu rēķina salāpīja budžetu, un nu Lācītis Valdis var mierīgi baudīt starptautiskas atzinības augļus. A grieķi nē, tie, redz, protestē! Iet gājienos, streiko, necienā tūristus ar grieķu salātiem... Bet arī šajā senajā valstī, neskatoties uz krīzēm  un falsificētiem valsts fiskālās statistikas datiem, dzīve turpinās. Katra mazā grieķu cilvēciņa dzīve vienkārši turpinās! Kamēr citi protestē un gaužas, daži nododas savām sirdslietām. Arī kolektīvs "Sugar Factory".

Kauns jau sacīt, bet par šiem, cik nu pēc attēliem var saprast - gan puikām, gan meitenēm (ir aizdomas, ka viņi vispār it tikai divi),- nekādu plašu ziņu nav. Un tas arī neizbrīna, jo tikai pagājušā gada nogalē šie grieķi laida klajā savu debijas singlu, kas sastāv no divām instrumentālām kompozīcijām - "440" un "Explosions". Divām brīnišķīgām kompozīcijām, sevišķi tiem, kas ģībst no eksperimentālās postroka mūzikas. Vai vismaz noreibst. Grieķu valodu diemžēl ne īpaši labi pārvaldu, tāpēc "Sugar Factory" blogā nespēju izsekot informācijai par gaidāmajām grupas aktivitātēm, bet tas, kas jau līdz mums ir nonācis, ir zelta vērts!

Turpinājumā "Sugar Factory" debijas singls un vēl piecu dziesmu tādas kā koncertversijas. Ja es būtu sieviete, man pat naktsgaldiņa atvilknē nevajadzētu glabāt vibratoru, ja vien es varētu klausīties šos grieķus!...





Papildus resursi:

Foto raksta ievadā no sugarfactoryband.blogspot.com.

2012, www.musicstories.lv

Nav komentāru: