ceturtdiena, 2012. gada 5. aprīlis

Evan McHugh - "I Want You More" (video), "The World Will Move Along" (2010, pilns albums)

Kad no rītiem pamosties, neskatoties uz to, ka smird mute un, iespējams, nogulēts kāds no karājošamies locekļiem, lai arī ko cilvēki mēģinātu iestāstīt, patiesībā lielais vairums ir patiesi iepriecināts par to, ka vispār ir pamodies, ka priekšā ir vēl viena diena. Daudzi miega nīgrumu patriec ar tasi stipras un aromātiskas kafijas, kāds cits, pārkāpjot pāri pats sev, nododas rīta rosmei vai vienkārši izstaipās - dakteri taču saka, ka tas ir baigi veselīgi. Taču, ja nekas no šī nelīdz, kā piespiest sevi iesākt jaunu dienu?

Šeit līdzēs amerikāņu puisis Evans Makhjūdžs, viņš paņems savu ģitārīti, apsēdīsies uz gultas malas un sāks dziedāt. Vispirms izdziedās savu debijas plati "From the Second Chair". Kad tā būs cauri, viņš bez kavēšanās uzsāks vilkt meldiņu dziesmai "Stay Asleep", kas ievada Makhjūdža 2010.gadā iznākušo plati "The World Will Move Along". Iesākumā jūs varbūt protestēsiet - sasodīts, kas modina samiegojušos cilvēku ar tādām liegām šūpuļdziesmām? Taču, kad uztversiet dzīvīgumu, kas paslēpies katrā no divpadsmit albuma dziesmām, ātri vien skats uz jauno dienu un dzīvi vispār mainīsies.

Kad Makhjūdžs savu improvizēto koncertu būs beidzis, viņš ieliks ģitāru futrālī, paklanīsies un dosies pie nākamā bēdubrāļa, kas no rītiem nespēj atrast jēgu dzīvei. Tāds ir Makhjūdžs, tāds viņš ceļo pa pasauli, un šorīt viņš ir izvēlējies tieši tevi. Tā kā beidz nīgroties, izpucē zobus un dodies dzīvē platu smaidu!





Papildus resursi:
http://www.evanmchugh.com
http://www.facebook.com/emchughmusic

Iegādājies albumu legāli:
http://itunes.apple.com/us/album/the-world-will-move-along/id397275468

Foto raksta ievadā no Evana Makhjūdža profila portālā "Facebook".

2012, www.musicstories.lv




Nav komentāru: