sestdiena, 2012. gada 7. aprīlis

Singli bez albumiem - 4 ("First Rate People", Fernando Milagros u.c.)

Šajā reizē pieci singli bez albumiem visnotaļ plašā ģeogrāfijā.

"First Rate People" - "Someone Else Can Make A Work Of Art"
Šie Kanādas jaunieši diezgan krasi mainījuši savu muzikālo orientāciju - no tādas popsīgas folkroka mūzikas grupas ar indie piesitienu, kas atskaņo "R.E.M." dziesmu kaverversijas, nu tie pārvērtušies par teju deju mūzikas grupu. Taču viņu jaunākais veikums "Someone Else Can Make A Work Of Art" vienkārši nevar nepatikt.


Fernando Milagros - "Carnaval" (feat. Christina Rosenvinge)
Savā dzimtenē Čīlē Fernando Milagros ir slavens mūziķis, kurš nupat laidis klajā trešo plati "San Sebastián", ko vietējie kritiķi nodēvējuši par "meistardarbu". Īsts hits Čīlē ir Milagrosa kunga un spāņu dziedātājas Kristīnas kopdarbs dziesma "Carnaval".


"WooWoos" - "Fizzy Lettuce"
Nikija, Teisija un Džessa ir trīs londonietes, kuras daži nekautrējas salīdzināt ar "Sugababes", piebilstot, "tikai, kad viņas vēl bija labas". Angļi domā, ka nākamā meiteņu zvaigžņu grupa ir atrasta!


"Ewert and The Two Dragons" - "Jolene"
Mūsu "lēnīgie ziemeļu kaimiņi", kuri reizēm tiešām ir lēni, palēninot gaitu, lai mēs, nopakaļ skrienot, neizlaistu tos no acīm, protams, lepojas ar savu vismaz Latvijā zināmāko grupu "Ewert and The Two Dragons". "Jolene" ir dziesma no grupas pagājušā gada plates "Good Man Down", un nu tā, cerams, aizstās jau nodrillēto, visiem zināmo "(In The End) There's Only Love".


"Prāta Vētra" - "Lantern"
Cik labi, ka pusmūža krīzēm ir viena laba īpašība - tās mēdz pāriet. Uz tās sirdsapziņas norakstīsim "Prāta Vētras" iepriekšējo albumu "Tur Kaut Kam Ir Jābūt" un nu gaidīsim nākamo "Vēl Viena Klusā Daba", kas, skatoties pēc pirmā publiskotā singla, būs atgriešanās pie mūzikas, kāda Kauperam un Co piestāv pa īstam. Braukšot šie arī šovasar tūrē, tā kā jāsāk gludināt izejamās ūziņas.


Foto raksta ievadā grupa "Prāta Vētra" no www.moskva.fm.

2012, musicstories.lv




Nav komentāru: