piektdiena, 2011. gada 2. septembris

"Little Green Cars" - "The John Wayne", "Glass Case" u.c. (dziesmu liste, audio)

Laikā, kamēr mūsu tautieši Īrijā ravē kāpostus, strādā par šīberu iznēsātājiem psihoneiroloģiskajās slimnīcās vai vienkārši dzīvo uz citas valsts nodokļu maksātāju rēķina, saņemot pabalstus, pašiem īriem vairāk paliek laika nodoties savām sirdslietām. Pieci jauni cilvēki no Dublinas - četri puikas un viena meitene - izvēlējušies apvienoties grupā un dziedāt.

"Little Green Cars" dalībnieku vidējais vecums ir ap 18 gadiem. Viņu debijas singls "The John Wayne" šajā vasarā apstulbināja daudzus. Vai tiešām pasaulei vēlreiz ir dota iespēja piedzīvot ko līdzīgu "The Mamas & The Papas" fenomenam? Vai tiešām mūsu priekšā stāv kaut kas, kas varētu rasties, sakrustojot "Arcade Fire" ar "Fleetwood Mac"? Izskatās, tieši tā!

Grupas vokālists Stīvijs Eplbajs reiz devās meklēt laimi Amerikā. Tas viņam neizdevās; viņš atgriezās un uzrakstīja par to dziesmu. Šāds ir stāsts par "The John Wayne" tapšanu. Savukārt dziesma "My Love Took Me Down To The River (To Silence Me)", kas pēc nosaukuma liekas balāde par neveiksmīgu mīlestību, patiesībā ir tik harmoniska un iedvesmojoša, ka, šķiet, dzīvot ar salauztu sirdi ir gatavā bauda.

"Little Green Cars" ir atbilde uz daudzu lūgšanām aizmēzt mēslainē visu to, ko šodien bāž virsū radiostacijas, un dot patiesu un īstu mūziku. Šiem zēniem un meitenēm ir tikai astoņpadsmit, un viņi jau šobrīd, nepakļaujoties savu vienaudžu vidū dominējošai mūzikas gaumei, rada ko šādu. Atliek vien cerēt, ka tik braši sākuši, viņi tā arī turpinās. Nu vismaz vienu albumu, lūdzu, vajadzētu! Pēc tam varat precēties, šķirties, taisīt bērnus un klausīties "Eiropas pirstāko dziesmu radio". Viss vienalga - jo mums būs vismaz viena plate, ko mēnesi drillēt no sākuma līdz beigām un atpakaļ.

Latest tracks by littlegreencars

Papildus resursi:
http://www.myspace.com/littlegreencars
http://www.facebook.com/pages/Little-Green-Cars

Foto raksta ievadā no musicforthosewholisten.blogspot.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: