trešdiena, 2011. gada 14. septembris

"In Each Hand A Cutlass" - "A Universe Made Of Strings" u.c. (dziesmu liste, audio)

Kvartets no Singapūras "In Each Hand A Cutlass" par savu mūziku "Facebook" portālā ir lakoniski: "Tas ir skaņu celiņš prāta filmai." Un tā ir pilnīga taisnība - trīs puikas un viena meitene no mazās Dienvidaustrumāzijas pilsētvalsts pasaulei dod mūziku, kuras uzdevums ir likt smadzenēm veidot savu filmu. "In Each Hand A Cutlass" mūzika ir instrumentālās, "ambient", progresīvās un metāla mūzikas stilu apvienojums bez vārdiem. Viņi visas emocijas nodod tikai ar mūziku.

Kvartets sastāv no Singapūrā labi zināmiem mūziķiem ar ģitāristu Danielu Sesonu priekšgalā. 24.jūnijā viņi laida klājā savu debijas plati "A Universe Made of Strings". Plate tapa sešu mēnešu laikā saspringtā darbā. "Vairs nekādu mēģinājumu, tagad šī ir reāla lieta," savā mājaslapā raksta grupas līderis Daniels. "Ir tūkstošiem lietu, kas jāizdara pirms uzstāšanās, un tagad mēs tās esam dokumentējuši [platē] un nododam jums."

Ja vienā vārdā jāraksturo "In Each Hand A Cutlass", tad jāsaka: "Ekselenti!". Ja divos, tad: "Vienkārši kolosāli!". Ja trijos, tad... Labi pietiks. Ir skaidrs, ka viņi ir īpaši un, ja ir vēlme iegādāties jauno plati, jāvēršas pie Daniela pa taisno, jo veikalos nopirkt to nevar. Bet dažas dziesmas vienkārši paklausīties var gan.

A Universe Made of Strings by In Each Hand A Cutlass

White Boxes by In Each Hand A Cutlass

Glaciers by In Each Hand A Cutlass

Papildus resursi:
http://www.ineachhandacutlass.com/
http://www.myspace.com/iehac
http://www.facebook.com/IEHAC

Foto raksta ievadā no is.asia-city.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: