trešdiena, 2015. gada 23. decembris

EMBRZ feat. Eleni Drake - "Home" (2015)

Džeks Keisijs jeb EMBRZ  ir 24 gadus vecs Dublinas puika, kurš jau no 15 gadu vecuma komponē, bet pa īstam ar šo nodarbi aizrāvās komplektā ar interesi par elektronisko mūziku, un galvenais vaininieks, kāpēc mēs šodien runājam par tādu EMBRZ, ir dīdžejs un producents deadmau5. Keisija stāsts ir līdzīgs daudziem citiem - savas kompozīcijas, kuras viņš veidoja kopmītņu istabiņā, talantīgais jauneklis ievietoja "SoundCloud" vietnē, un ne cik ilgi nebija jāgaida, kad tie ieguva popularitāti.

Keisija pirmais oficiālais remikss bija Elijas Goldingas dziesmai "How Long Will I Love You", tālāk sekoja viņa versija britu kolektīva "The 1975" dziesmai "Settle Down". Paša Keisija pirmā oriģinālā kompozīcija saucās "Silent", kas bija kopdarbs ar dziedātāju Emiju Rouzu. Šā gada vasarā EMBRZ muzikālais ceļojums turpinājās ar dziesmu "Lights", bet nu tas, sadarbojoties ar Elenī Dreiku, noslēdzies ar "Home" - skaņdarbs, kuru droši var apzīmogot ar Meistardarba zīmogu.

Skaidrs, ka 2016.gadā īru ziķeris Keisijs spridzinās. Pa visām vīlēm. Elektroniskās mūzikas skatuves pilnīgi noteikti. Bet klausītāji no EMBRZ performancēm mājup nevis dosies, bet lidos. Jo būs spārnos. Kā bankā! 


2015, www.musicstories.lv.

Nav komentāru: