pirmdiena, 2015. gada 30. marts

"X-Faili" atgriežas uz ekrāniem

TV kompānija "FOX" paziņojusi, ka pēc trīspadsmit gadu pārtraukuma uz ekrāniem ar sešām epizodēm atgriezīsies mistisko seriālu pionieris "X-Faili" ("X-Files") ar aģentiem Foksu Malderu (Deivids Duhovnijs) un Danu Skalliju (Džiliana Anderone) pie izmeklēšanas stūres. Šis ir būtisks jaunums vairāku iemeslu dēļ.

Seriāls "X-Files" tika demonstrēts no 1993. līdz 2002.gadam. Tas ieguva 16 Emmy balvas un galvu reibinošu popularitāti visā pasaulē, jo bija pirmais šāda veida seriāls. "["X-Files"] palīdzēja attīstīties diviem populāriem televīzijas žanriem - pārdabiskā stila trillerim un kvazi-romantiskam izmeklētāju pārim," raksta žurnāls "Entertainment Weekly". Tomēr nezināmo vēl ir daudz. Vai bez Maldera un Skallijas seriāla turpinājumā piedalīsies vēl kāds no vecajiem personāžiem? Vai tiešām būs tikai sešas jaunas epozodes? Vai abi aģenti joprojām būs "mazliet" iemīlējušies viens otrā? Un, galu galā, kad paredzēta šī turpinājuma pirmizrāde? 

Lai arī kādas būs atbildes, skaidrs ir viens - "X-Faili" atgriezīsies, un, ņemot vērā šā brīža tehnoloģijas, nav šaubu, būs baismīgāk kā pirms padsmit gadiem, kad pēc Haralda Burkovska ierunātās kārtējās latviskotās sērijas noskatīšanās tumšā tualetē vai vannasistabā kādu laiku ieiet īsti negribējās. Nekas jau nenotika - pačurāja burciņā un viss. Bet bailes - tās nepazuda vēl ilgi.


Foto raksta ievadā no observationdeck.io9.com.

2015, www.musicstories.lv


Nav komentāru: