otrdiena, 2015. gada 24. februāris

"Coldplay" izsludina atvadu albumu

Viena no nozīmīgākajām britu poproka apvienībām "Coldplay" paziņojusi, ka vēl šajā gadā izdos savu pagaidām pēdējo albumu "A Head Full od Dreams", ziņo žurnāls "Billboard". Grupa, kas ASV vien pārdevusi vairāk kā 18 miljonus albumu kopiju, punktu nolēmusi pielikt ar grandiozu stadionu tūri 2016.gada vasarā. Šī turneja sekos "Mylo Xyloto" tūrei, kas grupai 2011. un 2012.gadā 77 koncertos ienesa nepilnus 187 miljonus ASV dolāru, un ir skaidrs, ka atvadu tūres skaitļi būs vēl iespaidīgāki. 

"Viss, ko es daru, ir ["U2" līdera] Bono iekustināts - pēc piecpadsmit [grupā "Coldplay" pavadītiem] gadiem tas nepārprotami ir redzams," žurnālam "Billboard" atzīst "Coldplay" līderis Kriss Mārtins, absolūti neslēpjot, ar ko plānojis nodarboties nākamos piecpadsmit gadus: "kļūt par nākamo Bono." Jau šā gada septembrī Mārtins taps par "Global Citizen Festival" aizbildni, lai ar savu ietekmi palīdzētu realizēt tā nospraustos mērķus - vākt līdzekļus dažādu pasaulē sasāpējušu globālu problēmu risināšanai. Vārdu sakot, mērķi ir darīt pasauli labāku, un paldies, protams, par to.

"Mūsu grupa parādīsies un spēlēs gadījumā, ja neviens cits neteiks "jā"," par "Coldplay" iespējamo dalību kādā no "Global Citizen Festival" koncertiem nākotnē saka Mārtins. "Bet es ceru, ka mums to darīt nevajadzēs." Līdz ar to miljonos skaitāmā "Coldplay" fanu jūra savus elkus, visticamāk, pēdējo reizi vaigā varēs skatīt nākamā gada vasarā. Vai pasaule bez "Coldplay" kļūs labāka? Atbilde uz šo jautājumu daudziem ir zināma jau tagad.


Foto raksta ievadā no popdust.com.
2015, www.musicstories.lv

Nav komentāru: