trešdiena, 2011. gada 22. jūnijs

Josh Garrels - "Freedom", "Restless Ones" (video), "Love & War & The Sea In Between" (pilns albums, audio, bezmaksas lejupielāde)

"Mīlestība, karš un jūra starp tiem" - tā saucās Džoša Gerela sestā studijas plate, kas dienas gaismu ieraudzīja pavisam nesen, 15.jūnijā. Gerels ir dziesminieks un komponists, kura mūzikas stils tiek pakabināts zem folka.

Trīsdesmit gadus vecais mākslinieks nāk no Oregonas (ASV). Savā "Twitter" kontā viņš sevi dēvē par "mūziķi-vīru-tēvu-dēlu-ticīgo". Savukārt "indie" mūzikas vietnē "CDBaby" starp lietām, ko Gerels dara vai kādreiz darījis, uzskaitīts, piemēram, hipija periods, aizraušanās ar skeitbordu, narkotiku tirgošana piepilsētā, mūzikas un dizaina studijas... Vārdu sakot, daudzpusīgs puisis!

Gerela mūzika ir daudzpusīga. Jaunā plate "Love & War & The Sea In Between" ietver sevī astoņpadsmit noskaņu pilnas dziesmas, tur nav divu vienādu. "A Far-Off Hope" ir instrumentāls skaņdarbs, kas klausītāju aiznes jebkur, kur tas pats tobrīd vēlas atrasties - skaistā tropu pludmalē ar fantastisku okeāna krasta ainavu vai vienkārši ar jaunāko avīzi sēdēt mazmājiņā un risināt pēdējā lapaspusē esošo krustvārdu mīklu. "The Resistance" ir papildināta ar kārtīgu repu, bet "Flood Waters" cilvēkiem, kas grūti panes emocionālu aizkustinājumu, vispār nebūtu jāklausās - tā nones no kājām! Par stīgu un pūšamo instrumentu partijām dziesmā "Ulysses" vispār nerunāsim...

Džošs Gerels būs laba izvēle Deivida Greja, Džeimsa Morisona vai Tailera Džeimsa cienītājiem. Turklāt Gerels ir viens no labajiem un dāsnajiem muzikantiem, kam mūzika, pirmām kārtām, domāta sirdij, ne makam. Tāpēc visa jaunā plate "Love & War & The Sea In Between" še zem raksta ir lejupielādējama bez maksas. Pirms tās pāris video no Gerela koncertiem - dziesmām "Freedom" un "Restless Ones" no iepriekšējām platēm.







Papildus resursi:
http://joshgarrels.com
http://www.myspace.com/joshgarrels
http://www.facebook.com/pages/Josh-Garrels-Music/203366076927?sk=info

Foto raksta ievadā no Džoša Gerela profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com.

Nav komentāru: