otrdiena, 2011. gada 28. jūnijs

Graham Colton - "Best Days", "Pacific Coast Eyes" (video, pilns albums, audio, bezmaksas lejupielāde)

Futbolists, dziedātājs un komponists - nē, tas nav Deivids Bekhems, kurš iemācījies ar vienu pirkstu noklimperēt uz klavierēm pirmās taktis dziesmai "Kur tu teci, gailīti?" Tas ir Grēms Koltons - talantīgs zēns no Oklohamas (ASV). Džons Meijers, "Counting Crows", "Maroon 5", "Dave Matthews Band" - tās ir tikai dažas no zvaigznēm, ar kurām uz vienas skatuves uzstājies Koltons.

Pēc vidusskolas un aktīvās futbola spēlēšanas Koltons iestājās Teksasas Dienvidu metodistu universitātē un sāka uzstāties nelielos koncertiņos Dalasas pabos un kafejnīcās. Savu pirmās dziesmas Koltons publiskoja internetā. "Kad atgriezos savā kopmītņu istabiņā, mana e-pastkaste bija pilna ar e-pastiem no visas pasaules, kuros cilvēki man jautāja, kur var nopirkt manu albumu," atceras pats mākslinieks.

2002.gadā iznāca Koltona debijas plate "Graham Colton" un jau pavisam drīz tā nonāca arī grupas "Counting Crows" līdera Ādama Durica rokās, un viņš uzaicināja Koltonu pievienoties savas grupas tūrei kā koncertu iesildītāju. Pāris gadus vēlāk Koltons ar saviem grupas biedriem noslēdza līgumu ar ierakstu kompāniju "Universal Records" un kā "Graham Colton Band" izdeva plati "Drive" (2004).

Tūlīt pēc tam Kolotns pievērsās solo karjerai, 2007.gadā izdodot albumu "Here Right Now". Dziesmas šim albumam tapa divu gadu laikā, kurš Koltonam bija radoši veiksmīgs - sadarbība ar dziedātāju Vanessu Karltoni, uzstāšanās lielākajos ASV televīziju sarunu šovos.

"Pacific Coast Eyes" ir aktuālākais Koltona albums, kurš klajā nācis šajā gadā. Koltona mūzika ir īstens gardums poproka faniem. "Matchbox Twenty" un Roba Tomasa faniem patiks. Melodiska mūzika, pilna emociju. Albumu "Pacific Coast Eyes" bez maksas iespējams lejupielādēt zem šī raksta tūlīt aiz diviem Koltona dziesmu video - jaunā albuma tituldziesmai un skaņdarbam "Best Days", ar kuru droši vien būs pazīstami visi talantu šova "American Idol" skatītāji.







Papildus resursi:
http://grahamcolton.com/
http://www.myspace.com/grahamcolton
http://www.facebook.com/grahamcolton?sk=app_2405167945

Foto raksta ievadā no Grēma Koltona profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: