pirmdiena, 2011. gada 28. novembris

King Charles – "Bam Bam" (jaunākie singli un albumi - 28.11.2011)

"Šis dendijs ir daļa no jaunā "britu lauku dīvainīšu" viļņa, un patīk tiem, kas jūsmo par "Noah and the Whale" un "Mumford and Sons"," teikts šā gada Positivus festivāla programmā, iepazīstinot publiku ar britu Kingu Čārlzu. Izrādās, tur uzstājās baigie frukti! Čārlzam tad arī tiek ortopēdiskais krūšturis ar izšuvumu "Nedēļas singls". Un kā lai nedod šo titulu cilvēkam, kurš tā prot dejot (sk. video 1:03)?!

Visu pasauli nolikusi uz ceļiem ar savu pirmo singlu "Jar of Hearts", nedaudz maigāk turpina Kristīna Peri. Viņas dziesmas "Arms" video, protams, nav tik emocionāli grandiozs kā debijas singlam, taču, domājams, šī meitene dabiski un organiski nomaina to popmūzikas meiteņu daļu, kuras virsotnēs bija ierakstīti tādi vārdi kā Kristīna Agilera vai Mendija Mūra. Vien ar to atšķirību, ka Peri daiļradē, šķiet, ir vairāk dabiskuma. Protams, ja neskaita viņas notetovēto ķermeni - tas gan izskatās kā čūskas āda, kas reizi gadā nokrīt, un tad mežā eži no tās vāra buljonu.

Skaisti šonedēļ dzied arī Brets Andersons un Patriks Volfs. Vispār šonedēļ daudzi skaisti dzied.

NEDĒĻAS SINGLS! King Charles – "Bam Bam"


Brett Anderson – "Crash About To Happen"


"Blink-182" – "Wishing Well"


"Fixers" - "Majesties Ranch"


"Gotye" – "Easy Way Out"


Ben Howard – "The Fear"


Lenny Kravitz – "Push"


Christina Perri – "Arms"


Patrick Wolf – "Together"


"The Wombats" - "1996"




Šonedēļ vēl iznāk šādi albumi:
"Asking Alexandria" – "Stepped Up And Scratched"
"Beans On Toast" – "Trying To Tell The Truth"
"Burzum" – "From The Depths Of The Darkness"
"Gorillaz" – "Singles Collection: 2001-2011"
"Hot Chelle Rae" – "Whatever"
"Il Divo" – "Wicked Game"
"The Lemonheads" – "Hotel Sessions'"
Joe McElderry – "Classic Christmas"
Kelly Rowland – "Here I Am"
"N-Dubz" – "Greatest Hits"
Olly Murs – "In Case You Didn't Know"
"Smiths & Burrows" – "Funny Looking Angels"
"The Unthanks" – "The Songs Of Robert Wyatt And Anthony & The Johnsons"
"Venom" – "Fallen Angels"
"The Wombles" – "The W Factor"

Ko nedrīkst palaist garām un kāpēc?

"Beans On Toast" – "Trying To Tell The Truth"
Turpinot stāstu par "britu lauku dīvainīšiem", nonākam līdz londoniešiem "Beans on Toast". Skaudri, asaras birdinoši vijoles solo, nerātns bandžo un nedaudz paģiraina balss - tie ir parametri, kas apraksta "Beans On Toast" otro plati "Writing on a Wall". Apskatot grupas mājaslapā jaunā albuma dziesmas "Blowjob for the Blues" video, ir skaidrs - vecās vērtības ir palikušas neskartas.

"Il Divo" – "Wicked Game"
"Il Divo" tulkojumā no itāļu valodas nozīmē "dievišķais [vīriešu dzimtes] izpildītājs", kvartets "Il Divo" tātad mums piedāvā četrus tādus daiļdziedātājus. Tuvojoties gada pirktākajiem, atvainojos, sirsnīgākajiem un dvēseliskākajiem svētkiem, arī šie vīri dāvā jaunu plati "Wicked Game". Formula jau labi ieeļļotā - klasiskas popdziesmas, apdarinātas viena popdziedātāja, divu tenoru un viena baritona spējām un vajadzībām, iekaro daudzu dāmu un kungu sirdis visā plašājā pasaulē. Arī šajos Ziemassvētkos.

"The Unthanks" – "The Songs Of Robert Wyatt And Anthony & The Johnsons"
Šis ir angļu folkgrupas "The Unthanks" 2009.gada albuma "Here's the Tender Coming" vāciņš, bet jau šonedēļ klajā nāk jauns, pēc skaita piektais, daudz slavētās grupas albums - "The Songs Of Robert Wyatt And Anthony & The Johnsons". Kā vēsta nosaukums, par albumā rodamo dziesmu autorību jautājumi atkrīt. Bet, ja šie malači jauno plati būs izveidojuši tikpat ekselentu kā "Here's the Tender Coming", šim ierakstam 2011.gadā izdoto albumu sarakstā būtu jābūt zelta burtiem.

Foto raksta ievadā Kings Čārlzs no www.electricpandamusic.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: