otrdiena, 2011. gada 7. jūnijs

Amy Gerhartz - "Three Little Words" (video), "Freight Train", "Stuck" (dziesmu liste, audio)

"Emija Gerharta ir slīpējams dimants. Viņas dziesmas (..) izstaro Alanisas Morisetes un Šavnas Kolvinas gudrību un kaisli," tā par jauno dziedātāju un komponisti Gerhartu jūsmo Džefs Meisijs no portāla "The Virginian Pilot" mūzikas sadaļas.

No Atlantas (ASV) nākusī dziedātāja atkal ir viena no tām, kas cenšas iekarot akustiskā popfolka skatuvi, uz kuras rūmes, sevišķi ASV, vairs nav pat tik daudz, lai būtu, kur adatai nokrist. Šobrīd Gerharta pārsvarā koncertē Ņujorkā, Atlantā un Virdžīnijā, cenšoties savu mūziku parādīt iespējami plašākai publikai. Bez tam viņa ir iesildījusi publiku pirms Džeisona Mraza, Zeka Brauna un citu zvaigžņu koncertiem.

Jau pēc mēneša tiek plānots izdot Gerhartas debijas singlplati. Atkal atklāts paliek jautājums, cik ilgi viņa šajā pārpildītajā nišā noturēsies? Vai spēs ar savu mūziku aizraut publiku? Ja albumā turpmāk un vispār viņai būs vairāk tādu dziesmu kā "Freight Train" (KT Tunstall faniem patiks), tad kādu laiku, iespējams, publikas uzmanība nedzisīs. Ja tikai ļāļošana par mīlestību pāris akordu diapozonā, tad var būt visādi.






Papildus resursi:
http://www.teamsoundwave.com/index.html
http://www.myspace.com/amygerhartz
http://www.facebook.com/amygerhartzmusic?sk=info

Foto raksta ievadā no Emijas Gerhartas profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

1 komentārs:

Curtain.Call.Management teica...

Hello,

I am wondering who wrote this article and how you found out about Amy Gerhartz. I am her music manager and she asked me to write to the author. If you could respond to me at the email: matthew@curtaincallentertainment I would appreciate it. Thanks you