otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

"The Eclectic Moniker" - "We're Soldiers in a Silent War" (video), "A Part of Something Bigger" (pilns albums, audio)

"Ja jūs uzskatāt, ka esat dzirdējis ko līdzīgu "The Eclectic Moniker" mūzikai, tad patiesībā viss ir pavisam citādi - "The Eclectic Moniker" ir pirmie šāda mūzikas stila spēlētāji!" savā "Facebook" profilā pašapzinīgi klāsta jau divreiz pieminētā grupa no Dānijas. "Afro-roka" kokteilis - tā viņi dēvē savu muzicēšanas stilu un, ņemot vērā, ka grupa mājo Skandināvijā, ne bez iemesla uzskata sevi par samērā eksotisku parādību šajā reģionā.

"The Eclectic Moniker" pārsvarā ir četri dalībnieki Frederika Vederso vadībā, bet, uzstājoties koncertos, viņiem pievienojas vēl pieci mākslinieki. Var piekrist, ka viņi nespēlē standarta skandināvu "indie" popu, viņu skanējums ir atšķirīgs. Pols Saimons it kā lienot ārā pa visām viņu dziesmu vīlēm, kas tā arī ir. "Fireworks" ģitāras solo, piemēram, ir pilnīga Saimona dziesmas "Father And Daughter" sākuma kopija. Dziesmā "Easter Island" liekas, ka pēc ievada sāks dziedāt Bobs Mārlejs, bet nē - Vederso savā skaņajā balsī izdzied sapņu piedzīvojumus Lieldienu salā.

"A Part of Something Bigger" ir grupas "The Eclectic Moniker" otrā singlplate, kas seko 2010.gada "Hometapes". Četrās dziesmās iespējams saklausīt visu, par ko še augšā rakstīts. Viņi ir kičīgi, vajag ievērtēt! "We're Soldiers in a Silent War" pieejams arī video versija, bet visa platīte tūlīt aiz tā.

The Eclectic Moniker - We're Soldiers in a Silent War from Mademoistella on Vimeo.




Papildus resursi:
http://www.myspace.com/theeclecticmoniker
http://www.facebook.com/pages/The-Eclectic-Moniker/292998806459?sk=info

Foto raksta ievadā no clickandlistenit.blogspot.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: