pirmdiena, 2011. gada 27. jūnijs

James Blunt – "I'll Be Your Man" (jaunākie singli un albumi - 27.06.2011)

Vasara ir savā pilnbriedā, festivālu laiks rit pilnā sparā. Varbūt tāpēc virkne šīs nedēļas jauno singlu videoversijās dominē koncertu atmosfēra ar daudz izstieptām plaukšķošām rociņām un, attiecīgi zem tām, - daudz iesvīdušu padušu.

Džeims Blants ir viens no šiem pieminētajiem - viņa jaunais singls "I'll Be Your Man" iesilda arī mūsu publiku pirms rudenī gaidāmās Blānta jau otrās ciemošanās reizes Rīgā. Ceturtais singls no izbijušā karavīra 2010.gada plates "Some Kind of Trouble" ir gana uzmundrinošs un jestrs.

Gribētos izcelt vēl divus singlus. Pirmais no tiem ir Londonas kvintets "History Of Apple Pie" ar singlu "You're So Cool" - brīnišķīgs video par saldējumu, kurš nerod savā dzīvē citu laimi, kā vien to, ka viņu palaiza. Un otrs ir zviedru dziedātājas Robinas jaunākais veikums singls "Call Your Girlfriend". Ja dziesmai arī nav ne vainas, tad klips pilnīgi noteikti pretendē uz Gada tizlākā videoklipa titulu. Tur tizls ir pilnīgi viss - Robinas vistas džemperis, pidžambikses un tās kustības! Un tieši tāpēc šis klips ir tik jauks...:)

Albumu parādē gan ir vesela plejāde labu plašu - gan "Arcade Fire" pēdējā albuma "The Suburbs" atraugas, gan, skatos, jauna "Kaiser Chiefs" plate un, visbeidzot, vakar ar savu uzstāšanos noslēgusi Glāstonberijas festivālu, jaunu plati klajā laiž arī Beyonce. Vārdu sakot, kokteilis jaunajai karstuma viļņa pārņemtajai nedēļai ir garantēts!

NEDĒĻAS SINGLS! James Blunt – "I'll Be Your Man"


"Arcade Fire" – "Speaking In Tongues"
Arcade Fire - Speaking in Tongues (feat. David Byrne) by MergeRecords

"Avi Buffalo" – "How Come"
HOW COME ! by avi_buffalo

Avril Lavigne – "Smile"


"Brother" – "New Year's Day"


"History Of Apple Pie" – "You're So Cool"


"The Kills" – "Future Starts Slow"


Beverley Knight – "Mama Used To Say"


"Oh Land" – "Sun Of A Gun"


Robyn – "Call Your Girlfriend"


Šonedēļ vēl iznāk šādi albumi:
"Arcade Fire" – "Scenes From The Suburbs"
Beyonce – "4"
Big Sean – "Finally Famous"
"Biffy Clyro" – "Revolutions: Live At Wembley"
"Burn Halo" – "Up From The Ashes"
"Foster The People" – "Torches"
"Iced Earth" – "Festival Of The Wicked"
Jill Scott – "The Light Of The Sun"
"Kaiser Chiefs" – "The Future Is Medieval"
"Limp Bizkit" – "Gold Cobra"
"Little Barrie" – 'King Of The Waves'
"Queensrÿche" – "Dedicated To Chaos"
"SBTRKT" – "SBTRKT"
"Set Your Goals" – "Burning At Both Ends"
"Taking Back Sunday" – "Taking Back Sunday"
"Thievery Corporation" – "Culture Of Fear"
Gillian Welch – "The Harrow And The Harvest"

Atskaņas no pagājušās nedēļas albumiem:

Bon Iver – "Bon Iver"
Izreklamēts visos iespējamos portālos un blogos, Bons Aivers ar savu otro plati tomēr liek nedaudz vilties. Gaumes ir dažādas, un manējā īsti nepanes tik daudz šo kaķa ņaudēšanai līdzīgo vokālu. Vismaz ne veselas plates garumā. Bet pa dziesmai un ik pēc laika - tas der!

Barry Manilow – "15 Minutes"
Kopš gadus atpakaļ izlasīju, ka ASV tiesa par sodu kādam skolniekam, kurš pārāk skaļi klausījies mūziku, tādējādi traucējot kaimiņus, likusi viņam noteiktu stundu daudzumu klausīties tikai Beriju Manilovu, noklausos visas viņa plates. Tiesas lēmuma pamatojums - jaunajai paaudzei šāda mūzika ir tik neizturama, ka bargāku sodu pat nevarētu atrast. Pie tā arī tagad turos.

Patrick Wolf – "Lupercalia"
Šis ir pagājušas nedēļas labākais albums! Melodisks, bagāts emocijām un interesants. To visu saliekot kopā ar paša Patrika Volfa neviennozīmīgo personību, iegūstam ideālu plati!

Foto raksta ievadā Džeims Blants no www.sweetslyrics.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: