trešdiena, 2011. gada 15. jūnijs

"Chad Valley" - "Fast Challenges", "Portuguese Solid Summer" u.c. (dziesmu liste, audio)

Astoņdesmitajos gados pie mums populārākās rotaļlietas bija ar vati piebāztas čeburaškas un Dobeles kaut kādā tur kombinātā radītās gumijas pīles, suņi un kaķi, kas, kā vēlāk izrādījās, sava ķīmiskā satura dēļ maitā bērnu veselību. Savukārt Rietumu pasaulē tajā laikā populāra bija rotaļlietu sērija "Chad Valley", kurā ietilpa vesela armija mīksto lācīšu, tai skaitā slavenais Mistera Bīna lācītis Tedijs. Iespējams, Huga Manuels bērnībā arī devās pie miera ar šādu lācīti, jo, nedaudz pieaugot, viņš nolēma pieņemt sev skatuves vārdu "Chad Valley" un priecēt pasauli ar saviem dziesmu remiksiem.

Kā teikts viņa "Facebook" profilā, "Manuels pavada savu laiku starp Ibizu un Kongo, radot mūziku džungļiem un mūziku pludmalei." Bez tam viņš darbojas arī tropiskās mūzikas grupā "JONQUI". Bet šobrīd Manuela bāzes vieta ir Apvienotās Karalistes pilsēta Oksforda.

Iespējams, kaut kur var atrast visu Mauela diskogrāfiju un visus pārējos viņa biogrāfiskos datus, taču nez, vai tas ir vajadzīgs. Lai par viņu runā viņa dziesmas un dziesmu remiksi, starp kuriem atrodami arī, piemēram, "Foals" dziesmas "Spanish Sahara" Manuela apdare.

Chad Valley Collection by chadvalley

Papildus resursi:
http://chadvalley.tumblr.com/
http://www.myspace.com/hugomanuel
http://www.facebook.com/chadvalleymusic?sk=info

Foto raksta ievadā no "Chad Valley" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: