otrdiena, 2011. gada 14. jūnijs

Cary Brothers - "Ghost Town", "Honestly" (video), "Under Control", "Alien" u.c. (audio, bezmaksas lejupielāde)

Kerijs Brazers ir dziedātājs un komponists no Losandželosas (ASV), kas savu pirmo slavu un atpazīstamību guva, pateicoties viņa komponētajai dziesmai "Blue Eyes" filmai "Garden State" (2004) ar Natāliju Portmani vienā no galvenajām lomām. Nesaistoties ar ierakstu kompānijām, Brazers koncertē, ceļo pa pasauli un sadarbojas ar tādiem elektroniskās mūzikas monstriem kā DJ Tiesto, kas "elektrizējis" Brazera dziesmu "Ride", kā arī vienā no savām platēm iekļāvis Brazera viņam speciāli komponēto dziesmu "Kaleidoscope".

No septiņdesmito gadu folkmūzikas līdz astoņdesmito britu "new wave" - šīs ir ietekmes, kuras Brazers licis lietā radot savas pirmās singlplates "All the Rage" (2004) un "Waiting for Your Letter" (2005) tik labas, ka tās atzinīgi novērtēja gan kritika, gan publikas naudas maciņi. Būdams neatkarīgais mākslinieks, Brazers visnotaļ aktīvi izmanto interneta vidi sevis reklamēšanai, un tas ir devis panākumus - ar abām pieminētajām singlplatēm viņš iekļuva Nr.1 pozīcijā "iTunes" dziedātāju - komponistu topā, bet viņa daiļradi portālā "MySpace" iepazinuši teju desmit miljoni apmeklētāji.

2007.gadā Brazers laida klajā savu debijas plati "Who You Are". "Labi izstrādāts, skaists un vienkārši perfekts popa albums," par plati sajūsmā bija mūzikas izdevums "Music Glob". Savukārt Maiks Fārlijs no izdevuma "BULLZ-EYE" saka atklāti: "Šajā [2007.] gadā jums būs grūti atrast labāku plati par šo." 2010.gadā Brazers laida klajā savu otro studijas plati "Under Control", kas atkal iekaroja "iTunes" topa augšgalu un guva atzinību arī vienā no Billboard topiem (Heatseekers Chart), sasniedzot desmito vietu.

Brazers ir ļoti viegli klausāms, viņa dziesmas ir pilnas visdažādākā spektra emociju. Plate "Under Control" noderēs gan pārdomu brīžiem, gan emocionālu uzplūdu gadījumā, jo tajā var atrast perfekti aranžētas "indiepopa" dziesmas, kurās netrūkst instrumentālas pārbagātības, un melodija dažbrīd liek pašam gaudot dziesmām līdzi. "Belong", "Ghost Town" un klasiskā grupas "Level 42" dziesma "Something About You" Brazera versijā ir tikai dažas no šī albuma desmit pērlēm. Un, ņemot vērā, ka Brazers ir aizrautīgs filmu mūzikas autors ("Grey's Anatomy", "Psych" ir tikai divas no piecpadsmit filmām, kam viņš rakstījis mūziku), arī viņa video klipu veidošanā redzama augsta režisoru līdzdarbība, par ko iespējams pārliecināties šeit zem raksta, skatot divus klipus - dziesmām "Ghost Town" un "Honestly". Savukārt pēc tam ir dziesmu liste ar četrām dažādu laiku Brazera dziesmām, kuras, veicot īsas formalitātes, iespējams bez maksas lejupielādēt. Bet aicinu arī sameklēt un klausīties visu Brazera 2009.gada plati "Under Control".

Ghost Town (directed by Kyle Eaton) from Cary Brothers on Vimeo.


Honestly (directed by Kevin McVey) from Cary Brothers on Vimeo.




Papildus resursi:
http://www.myspace.com/carybrothers
http://www.facebook.com/carybrothers?sk=info

Foto raksta ievadā no Kerija Brazera profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: