ceturtdiena, 2011. gada 9. jūnijs

"Mummypowder" - "Don't Hold Your Breath" (video) "A House", "Bad Analogy", "Part Of The Fun" (audio, bezmaksas lejupielāde)

1996.gadā Somijas galvaspilsētā Helsinkos sākās kāds stāsts, kurš turpinās joprojām. Un šis stāsts saucās "Mummypowder". Tā ir četru puišu grupa, kas spēlē tādu kā poproku ar "indie" piesitienu. Galvenās viņu mūzikā ir ģitāras, jo tieši tās ir viņu iedvesmas avots - ģitārpopmūzika no sešdesmitajiem līdz mūsdienām.

Savu pirmo singlplati "I Think I'm Pregnant" grupa izdeva 1998.gadā. Gadu vēlāk sekoja debijas albums "The Heavyweight Champions", bet nupat, 11.maijā, "Mummypowder" laida klajā jau ceturto studijas albumu "Centuries Later". Viņi patiks visiem melodiskā poproka cienītājiem. Nu, no roka varbūt tur pamaz, tāpēc to nomainīsim pret "indie". Tātad "Mummypowder" būs akurāt pa dūšai visiem "indiepopa" baudītājiem!

Ieskatam grupas daiļradē lai kalpo video 2004.gada singlam "Don't Hold Your Breath" un tad trīs dziesmas no jaunākās plates - "A House", "Bad Analogy", "Part Of The Fun", kuras iespējams arī lejupielādēt.



A House by Mummypowder

Bad Analogy by Mummypowder

Part Of The Fun by Mummypowder

Papildus resursi:
http://www.mummypowder.com/
http://www.myspace.com/mummypowder
http://www.facebook.com/pages/Mummypowder/32503079088?sk=info

Foto raksta ievadā no "Mummypowder" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blohspot.com

Nav komentāru: