piektdiena, 2012. gada 4. maijs

"Suckers" - "Candy Salad" (2012, pilns albums)

Kad "Google" meklētājā sāk rakstīt šīs grupas nosaukumu, jau pēc ceturtā burta pazūd automātisko izvēlņu saraksts, gluži tāpat kā, kad meklē informāciju par lezbietēm vai visu citu, kas saistās ap seksa tēmām. Oficiāli vārds "suckers" tajā pašā "Google" tulkotājā no angļu valodas "transleitējās" par "piesūcekņiem". Taču skaidrs, ka Brūklinas (ASV) trio "Suckers" puišiem ne tas bija prātā, kad izvēlējās grupai nosaukumu.

Grupu 2007.gadā dibināja brālēni Kvinns Volkers un Ostins Fišers. Viņiem vēlāk pievienojās bundzinieks Braiens Eikens, un 2010.gadā klajā nāca trio debijas plate "Wild Smile", bet nupat dienas gaismu ieraudzījis grupas jaunais albums "Candy Salad". Kritiķi, salīdzinot abus šos veikumus, ir vienisprātis - "Suckers" ir augusi, kļuvusi profesionālāka, taču tajā pašā laikā izsaka nelielu vilšanos, ka grupa zaudējusi savu pirmatnējo mežonīgumu un nepieradināto garu.

Prognozēšu - grupa pastāvēs vēl kādus divus trīs gadus, varbūt izlaidīs vēl vienu albumu, un tad visi tās dalībnieki pievērsīsies citiem projektiem. Pirmā neveiksme jau ir grupas nosaukuma izvēle. Pat ar visiem skaidrojumiem, kam par godu trio kļuvis par "Piesūcekņiem", tas rada iespaidu, ka grupa ne ar ko citu, izņemot nosaukumu, sev uzmanību pievērst nevar. Par pašu mūziku runājot, - arī tā ir standarta indīroka un indīpopa mikstūra, kādu šodien var baudīt "ik uz stūra". Bet nebūt nevar sacīt, ka albums "Candy Salad" būtu "kaut kāds ārprāts" vai "drausmas". Tas ir "vienkāršs, parasts un, jā, - nedaudz garlaicīgs", izņemot dziesmu "Leave The Light On", tā ir laba. Bet līdz šādiem vai savādākiem secinājumiem katram jānonāk pašam.




Papildus resursi:
"Suckers" profils portālā "MySpace"

Foto raksta ievadā no "Suckers" profila portālā "Facebook".

2012, www.musicstories.lv

Nav komentāru: