ceturtdiena, 2011. gada 11. augusts

"Pallers" - "Come Rain, Come Sunshine", "The Kiss" u.c. (dziesmu liste, audio)

Zviedru mūzikas dzīvē ir kāds redzams un ļoti aktīvs puisis Džoans Angergērts; viņš dibinājis un darbojas tādās zviedru grupās kā "Club 8", "Acid House Kings" un "The Legends". Nu tam visam klāt nācis arī duets "Pallers", kurā Angergērts darbojas kopā ar Henriku Mertensonu. Šoreiz tas ir elektroniskās mūzikas projekts, kura pirmssākumi meklējami 2008.gadā, kad klajā nāca viņu debijas singlplate "Humdrum".

Pirms gada dienas gaismu ieraudzīja arī dueta otrais singls "The Kiss". Viņus jau bija pamanījusi mūzikas prese. Daudzu mūzikas gaumi veidojošais portāls "Pitchfork" šo singlu salīdzināja ar "Kraftwerk" daiļradi, sevišķi dziesmu "Neon Light". "Ja tas nebija skūpsts, tad es nezinu, kas tas bija," dziesmā "The Kiss" dzied zviedru puikas. To pašu var sacīt arī par pašu "Pallers" - ja tā nav sasodīti laba elektroniskā mūzika, tad nezinu, kas tāda ir vispār!

Vēl tikai nedaudz jāpagaida līdz zviedru jaunajai singlplatei - "The Sea of Memories" klajā nāks 27.septembrī, bet viens singliņš no tās pieejams jau šobrīd. "Come Rain, Come Sunshine", tas pats "The Kiss" un vēl citas "Pallers" pērles tad arī turpinājumā.



Papildus resursi:
http://www.pallers.se/
http://www.facebook.com/pallersmusic
http://www.myspace.com/pallers

Foto raksta ievadā no grupas "Pallers" profila portālā last.fm.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com



Nav komentāru: