piektdiena, 2011. gada 19. augusts

"Alabama Black Snakes" - "Rhythm And Loose" (pilns albums, audio)

"Ja "Creedence Clearwater Revival" ar savu mazo "Thin Lizzy" krāniņu apaugļotu "Led Zeppelin", tad bērniņš, kurš tādā kārtā uzrastos pēc deviņiem mēnešiem, būtu neatturams grupas "Alabama Black Snakes" cienītājs," aptuveni šādi sevi raksturo dāņu roka apvienība "Alabama Black Snakes".

"Dibināta uz dubļaini mālainās roka vēstures pamatiem, "Alabama Black Snakes" spēlē tādu rokmūziku, kura patīk jūsu tēviem, vectēviem, sievastēviem un pat pretīgajiem onkuļiem liktu lēkāt pa deju grīdu," savā "MySpace" profilā sevi nebeidz slavēt pati grupa. Kvartets "Alabama Black Snakes" ar solistu Gregu T. priekšgalā patiešām spēlē nedaudz jau piemirstu, bet kārtīgu rokenrolu. Šos klausoties, mazliet sajutos neērti, ka pirmajā brīdi iedomājos šos par primitīviem un vulgāriem esot, bet godīgi - šis taču ir pamats visam, visai modernajai mūzikai, ko šodien klausāmies. Tāpēc šo puišu priekšā jānoņem cepures un/vai jādodas deju zālē uzlaist vienu valsi kopā ar sievastēvu.

Paši savu muzicēšanas stilu viņi dēvē par "Rhythm And Loose", tāpat kā savu debijas plati. "Enerģija, nevērība, kovboju cepures un viskijs - šie ir "Alabama Black Snakes" skatuves atslēgvārdi." Cik daudz tur tukšas muldēšanas, cik patiesības, grūti teikt, bet skaidrs ir viens - "Alabama Black Snakes" debijas plate "Rhythm And Loose" ir jādzird katram, kam sirdī roks, un kurš nesēj pieņemt visas tās ķēmošanās, kas no tā (roka) vēlāk ir izveidots. Tīra manta!



Papildus resursi:
http://www.myspace.com/alabamablacksnakes
http://www.facebook.com/pages/Alabama-Black-Snakes

Foto raksta ievadā no grupas "Alabama Black Snakes" profila portālā "Facebook".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: