sestdiena, 2011. gada 6. augusts

"Little Jackie" - "The World Should Revolve Around Me" (video), "Made For TV" (pilns albums, audio)

Šī lai ir nodeva Emijai Vainhausai. Par cik par mirušajiem - vai nu labu vai neko, tad es - neko. Bet duets "Little Jackie", kuru ietekme no Vainhausas ir acīmredzama, ir sveiki un veseli, un par viņiem var runāt visu ko.

Imani Frančeska Kopoli un Adams Pellins savas lomas duetā ir sadalījuši strikti - Kopoli smuki dzied, bet Pellins sēž pie stroķiem un ir arī producents. Un abi ar saviem pienākumiem tiek galā labi. Kā nekā Kopoli nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta - viņa ne tikai feini dzied, bet pati arī komponē, spēlē vijoli un savulaik (1997.gadā) popularitāti ieguva ar dziesmu "Legend of a Cowgirl".



Projekts "Little Jackie" startēja 2008.gadā; šajā pašā gadā tapa līgums ar neatkarīgo ierakstu kompāniju "S-Curve", un tajā pašā 2008.gadā klajā nāca dueta debijas plate "The Stoop". Viegls R'n'B, sajaukts ar sešdesmito gadu popmūzikas skanējumu - šāda ir "Little Jackie" veiksmes formula. Viņu mūzikā nav nedz uzbāzības, nedz ierastās R'n'B mūziķu uzpūtības - šķiet, viņi vienkārši izbauda to, ko dara. Un pat man, cilvēkam, kurš R'n'B mūziku ierindo tūlīt aiz traka pērtiķa atraugu skaņām zoodārzā, "Little Jackie" tomēr tīri labi iet pie dūšas.

Pāris dienas atpakaļ, 3.augustā, duets laida klajā savu otro plati "Made For TV" - arī tajā augstākminētā formula strādā nevainojami. Par to katrs var pārliecināties pats - še zem raksta un debijas plates lielākā grāvēja "The World Should Revolve Around Me" videoversijas "Little Jackie" otrais albums visā krāšņumā!

Little Jackie The World Should Revolve Around Me from Christopher Parsons on Vimeo.




Papildus resursi:
http://www.littlejackie.net/

Foto raksta ievadā no s-curverecords.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: