pirmdiena, 2011. gada 4. jūlijs

"Guillemots" – "I Must Be A Lover" (jaunākie singli un albumi - 04.07.2011)

Stīvens Tailers no "Aerosmith" jūtas labi pat tik karstā laikā, un viņš, acīmredzot, ir ļoti pašpārliecināts par sevi, ja reiz riskē filmēties videoklipā kopā ar pērtiķi... "(It) Feels So Good" ir Tailera soloizgājiens, kamēr, kā pats izteicies presē, viņš nevar sazvanīt pārējos "Aerosmith" dalībniekus, lai sāktu rakstīt jaunu plati. Tikmēr nedaudz līdz spožākajai nedēļas dziesmai pietrūka amerikāņu "indie" rokeriem grupai "Grouplove" ar dziesmu "Itchin' On A Photograph" - jestra dziesma. Tāpat kā "Bright Eyes" ar "Jejune Stars", kas ir nākamais singls no viņu septītās studijas plates "The People's Key".

Tomēr Nedēļas singla godu šoreiz ne bez konkurences ieņem briti "Guillemots". Viņu "I Must Be A Lover" ir trešais singls no plates "Walk the River", un tā ir tiešām kolosāla dziesma! Tāpat kā nenopriecāties par "Kings Of Leon" klipu dziesmai "Back Down South" no viņu joprojām aktuālākās plates "Come Around Sundown".

Iemetot aci jaunajos albumos, nevar nepamanīt lielo mūzikas izdevumu spiedienu uz "The Chemical Brothers" jaunāko veikumu "Hanna: OST". No savas puses nevaru vien nopriecāties par veterāniem "Yes" - neviens takš viņus vairs neklausās, bet viņi izdod plates jau kopš 1968.gada, un arī šajā 2011.gadā pēc Kristus līdz mums atnācis viņu jaunais albums "Fly From Here". Peace! :)

NEDĒĻAS SINGLS "Guillemots" – "I Must Be A Lover"


"All The Young" – "Welcome Home"


Bon Iver – "Calgary"


"Bright Eyes" – "Jejune Stars"


"Caged Animals" – "Girl's On Medication"
Caged Animals - Girls On Medication by LuckyNumberMusic

"Grouplove" – "Itchin' On A Photograph"


"Kings Of Leon" – "Back Down South"


"Rumer" – "Take Me As I Am"


Steven Tyler – "(It) Feels So Good"


Alex Winston – "Choice Notes"


Šonedēļ vēl iznāk šādi albumi:
Alice Gold – "Seven Rainbows"
Benjamin Francis Leftwich – "Last Smoke Before The Snowstorm"
Beverley Knight – "Soul UK"
"The Chemical Brothers" – "Hanna: OST"
"Chthonic" – "Takasago Army"
Dionne Bromfield – "Good For The Soul"
"Memory Tapes" – "Player Piano"
"Selena Gomez And The Scene" – "When The Sun Goes Down"
"Unearth" – "Darkness In The Light"
"Yes" – "Fly From Here"

Atskaņas no pagājušās nedēļas albumiem:

Beyonce – "4"
Kopš šīs dāmas koncerta "I Am" noskatīšanās kādus pāris mēnešus atpakaļ, mans viedoklis par viņu mainījās no krasi negatīva uz neitrālu ar vairāk pozitīvu tendenci, jo nevar noliegt - viņa ir sava darba profesionālis. Tāpēc arī jaunā plate "4" pilnīgi noteikti ir noklausīšanās vērta, lai saprastu, kas ir mūsdienīgs un kvalitatīvs pops. Lēdija Gāga nav pat cienīga aiz Beyonce satīrīt nolaistīto poda brilli.

"Foster The People" – "Torches"
Par "Foster The People" jau esam še runājuši iepriekš vairākas reizes. Viņu debijas plate "Torches" uzturēja manī dzīvotgribu visu pagājušo nedēļu. Rekomendēju!

"Kaiser Chiefs" – "The Future Is Medieval"
Lūk, šo plati gan nesapratu. Laikam jau pārāk prognozējami "Kaiser Chiefs" ir kļuvuši. Bija kādreiz vienā albumu vērtēšanas vietnē viens no novērtējumiem: "Faniem patiks!" Pie tā arī paliksim.

Foto raksta ievadā grupa "Guillemots" no www.hivemag.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: