trešdiena, 2011. gada 13. jūlijs

"Mildlife" - "Be More Pacific" (video), "Milk & Wool" (audio)

Dziesma "Milk & Wool" ir pirmais redzamākais darbs no Austrālijas kvarteta "Mildlife" daiļrades. Deils Bordins, Džeims Donalds, Kevins Makdouvels un Toms Šenahans ir skopi ne tikai vārdos par sevi, bet arī savu dziesmu lirikās. "Mildlife" patīk ķimerēties ar elektroniskās mūzikas un "normālās" mūzikas sintēzi. Un tas, ko viņi beigās rada, ir gala interesants.

"Atmosfēriska elektroniskā mūzika ar dzīvā izpildījuma piesitienu," tā "Mildlife" veikumu raksturo mūzikas apskatnieki un viņiem grūti nepiekrist. Jo austrāļi neaizraujas tikai ar sēdēšanu un dziesmu saķipināšanu pie kompja vien, bet drīzāk otrādi - dzīvo izpildījumu pēc sava prāta un patikšanas papildina ar mūsdienu tehnikas sasniegumu priekšrocībām.

Grupai vēl nav savas debijas plates, tikai daži skaņdarbi, bet tos ir jādzird. Jau pieminētā "Milk & Wool" un dziesmas "Be More Pacific" (kas iekļauta arī audio versijā) kaut kas līdzīgs video versijai šeit turpinājumā. Bet papildus resursos aicinu sameklēt "Mildlife" "Facebook" profilu, lai noklausītos vēl divus skaņdarbus - "Cirrostratus" un "Arriving Soon".



Be More Pacific from Mildlife on Vimeo.


Papildus resursi:
http://mildlife.com.au/
http://www.myspace.com/mildlife
http://www.facebook.com/Mildlife?sk=app_178091127385

Foto raksta ievadā no "Mildlife" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbegs.blogspot.com

Nav komentāru: