piektdiena, 2011. gada 22. jūlijs

"Pepper Rabbit" - "Harvest Moon" (video), "Beauregard" (pilns albums, audio, lejupielāde)

Duets "Pepper Rabbit" no Losandželosas Kalifornijā (ASV) savā mūzikā mūs atgriež septiņdesmitajos. Slavenajā Vudstokas festivālā toreiz šos droši vien uzņemtu ar ovācijām. Viņu psihodēliskais skanējums, kas ietver sevī gan Deivida Bovija, gan grupas "Supertramp" strāvojumus, it kā nepavisam neiederas mūsdienās. No otras puses - viss jaunais ir ātri aizmirsts vecais.

Ksanders Saigs un Luks Lourents ir šie divi malači, kas radījuši ko tik ārpasaulīgi skaistu. 2010.gadā klajā nāca viņu debijas plate "Beauregard". Tā pārsteidz ar instrumentālo bagātību - Saigs spēlē gan ģitāru, gan bandžo, gan havajiešu ģitāru, akordeonu, klarneti un vēl un vēl. Pirmajā brīdī tiešām liekas, ka atrodies pie skatuves slavenajā festivālā, uz kuras uzstājas jau krietni sadūmojies kolektīvs, kurš, kad vien pats izdomā, iedziedās vai sāk vietā un nevietā spēlēt kādu instrumentu. Bet, klausoties vēl un vēl, konstatē, ka viss, pilnīgi viss šajās dziesmās līdz niansei ir noslīpēts. To iespējams ievērtēt zem šī raksta, noklausoties visu plati "Beauregard". Aizpildot dažas formalitātes, to tepat bez maksas var arī lejupielādēt.

Pēc pāris nedēļām, 9.augustā, "Pepper Rabbit" atkal būs svētki - otrā studijas plate "Red Velvet Snow Ball" sastapsies ar saviem klausītājiem. To gaidot, še varam ievērtēt gan pirmo grupas rimbuli, gan dziesmu no tā "Harvest Moon" video versijā.





Papildus resursi:
http://www.myspace.com/pepperrabbit
http://www.facebook.com/pepperrabbit?sk=info

Foto raksta ievadā no grupas "Pepper Rabbit" profila portāl`"MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: