svētdiena, 2011. gada 24. jūlijs

"Vegas With Randolph" - "The Better Part" (video), "Even Though", "Wondering" (audio)

Pavisam drīz, jau jūlija pašā pēdējā dienā klajā nāks amerikāņu kvinteta "Vegas With Randolph" otrā studijas plate "Above The Blue" - vasarīgs, saulains un sirsnīgs indie-popa albums, kura divdesmit dziesmas liek kājām pašām cilāties gluži kā Lutausim pēc Sprīdīša stabules.

Džons, Ēriks, Deivs, Dans un Broks ir šie pieci vīri, kas veido "Vegas With Randolph", kaut grupas bildēs figurē seši dalībnieki. Viņu 2009.gada pašu vārdā nosaukto debijas plati kritiķi cēla vai gluži debesīs, nodēvējot to par "debešķīgu popu" un "spēcīgu, vēl līdz šim nedzirdētu debiju." Albumā "Above The Blue" puiši ir saglabājuši savu dzīvespriecīgo noti dziesmās. "The Better Part" atgādina labos, skaistos deviņdesmitos un, ja nu sanāk pār mēru sadzerties "Līvu" stipro alu, iespējams, sadzirdēt arī kaut ko no slavenajiem "T.Rex". Bet jāatceras, ka pārmērīga alkohola lietošana ne pie kā laba nenoved - vai lai paskatāmies uz mūsdienu skatuves frīku Lēdiju Gāgu.

Ar "Vegas With Randolph" viss ir savādāk - viņi nav tādi. Gribētos tā domāt. Toties, kāda ir viņu mūzika, ievērtēt var katrs. Še zem raksta iespējams noskatīties video dziesmai "The Better Part" un vēl ievērtēt dažus audio no jaunās plates, bet, sekojot resursu norādēm, grupas "Facebook" profilā iespējams noklausīties daudz, daudz vairāk. Tā teikt, kas grib, tas klausās, bet, kas negrib, uzsēžas sev uz īkšķa un parotē.





Papildus resursi:
http://www.myspace.com/vegaswithrandolph
http://www.facebook.com/pages/Vegas-With-Randolph/108107242459?sk=info

Foto raksta ievadā no "Vegas With Randolph" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: