svētdiena, 2011. gada 17. jūlijs

"Morning After Youth" - "Lived" (video), "Feel Good", "In Time" (audio)

Kuram no mums nav nācies kādu rītu pamosties un saprast skaudro patiesību, ka tieši šis ir rīts, kurš nāk tūlīt aiz mūsu jaunības. Tad atceramies, ka vēl ne tik sen varējām ballītē saliet lielā glāze vismaz piecus dzērienu veidus un vienā rāvienā to iztukšot, nākamajā rītā vēl turoties tīri labi. Bet tas bija jaunībā, tagad ir rīts pēc jaunības. Gluži kā četriem vīriem no Īslandes galvaspilsētas Reikjavikas - grupai "Morning After Youth".

Iespējams, viņi ir viens no neraksturīgākajiem īslandiešu muzikālajiem kolektīviem - klausoties viņu "Lived" no kaut kad drīzumā gaidāmās "Morning After Youth" debijas plates, nepateiksi, ka šie ir Īslandes zēni. Atšķirībā no daudziem saviem kolēģiem, kuru mūzikas stilā noteikti jāparādās kaut kam no Bjorkas, kaut kam no "Sigur Ros", šis kvartets bliež klasisku poproku. Viņu ietekmes ir, sākot no "BB King" un beidzot ar "Pink Floyd".

Runā, platei vajadzētu nākt klajā šīs vasara beigās. Līdz tam varam paklausīties jau to, kas sadziedāts un saspēlēts - dziesmu "Lived" video versijā, "Feel Good" un "In Time" audio. Un, sekojot papildus resursu norādei, grupas "Morning After Youth" "Facebook" profilā iespējams dziesmas arī lejupielādēt. Prozit!



Find more artists like Morning After youth at Myspace Music


Find more artists like Morning After youth at Myspace Music


Papildus resursi:
http://www.myspace.com/morningafteryouth
http://is-is.facebook.com/pages/Morning-After-Youth/101492696974?sk=info

Foto raksta ievadā no grupas "Morning After Youth" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: