ceturtdiena, 2011. gada 7. jūlijs

"Grouplove" - "Itchin' On A Photograph", "Colours" (video)

Grieķija, izrādās, ir populārs atpūtas un ceļojumu mērķis ne tikai latviešu krievvalodīgajai auditorijai. Pirms tur visi nestreikoja - gan pieprasījumam pieskaņotie belašu pārdevēji, gan aviodispečeri - tur apgrozījušies daudz ļaužu. Arī Anna Hūpera un Kristians Cukoni no ASV 2009.gadā atpūtās lielākajā Grieķijas salā Krētā un kaut kā sagadījās, ka viņi tur sapazinās ar vēl trim jaunekļiem - Šonu Gedu, Raianu Rebinu un Endrjū Vessenu. Pirms došanās mājās kompānija jau bija izlēmusi, ka vēlreiz sanāks kopā, jo viņiem bija kopīga aizraušanās - mūzika, un viņi vēlējās pamēģināt ko ierakstīt.

Rebinam mājās ASV bija sava skaņu ierakstu studija, kas nav nekas dīvains, jo viņa tēvs ir leģendārās grupas "Yes" dibinātājs un ģitārists Trevors Rebins. Par grupu "Yes" gan vakar še izteicos nelāgi, ar ko, protams, atvainojos Rebinu ģimenei...:) Vārdu sakot visi pieci satikās Rebinu mājās un veica dažus demo ierakstus. Pa kādu brīdi radās arī grupas nosaukums "Grouplove", bet vēl pēc laiciņa darbs studijā rezultējās ar grupas vārdā nosauktu debijas singlplati. "Mēs nekad par to pat nevarējām sapņot," par darba rezultātu atklāts ir Cukoni. Daudz pašpārliecinātāk viņš nobeidz: "Bet mēs arī neesam pārsteigti."

Nedaudz skata, nedaudz sastāva, bet galvenokārt mūzikas dēļ "Grouplove" var ieteikt visiem "The Magic Numbers" faniem - laikam jau vairāk Annas Hūperas vokāla dēļ. "Itchin' On A Photograph" ir jaunākais "Grouplove" singls no gaidāmās lielās debijas plates, kas, kā runā, būšot klāt šā gada rudenī. Līdz tam viņus var noķert kādā festivālā (nupat Glastonberijā) vai, iesildot kādu citu grupu koncertus ("Florence and the Machine"). Ieskatam "Grouplove" daiļradē - divi video. Viens no debijas singlplates - dziesma "Colours", bet pēc tam aktuālākais no amerikāņu kvinteta - "Itchin' On A Photograph". Un atceries: "Nekad neuzticies laimīgām dziesmām!" :)





Papildus resursi:
http://www.grouplovemusic.com/
http://www.myspace.com/groupmusic
http://www.facebook.com/GROUPLOVE?sk=info

Foto raksta ievadā no "Grouplove" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: