otrdiena, 2011. gada 26. aprīlis

"Two Door Cinema Club" - "Something Good Can Work", "What You Know", "I Can Talk" (video)

Reizēm veci ļaudis mēdz gudri sacīt, ka labs nāk ar gaidīšanu. Trīs puiši no Īrijas - Sems Hallidejs, Alekss Trimbls un Kevins Bairds - acīmredzot veciem ticējumiem un padomiem netic, jo viņu karjera skrien debesīs raķetes ātrumā. Sākuši 2007.gadā, šis trio ar nosaukumu "Two Door Cinema Club" pagājušā gada martā laida klajā savu debijas plati "Tourist History". Pirms tam, 2009.gadā iesildoties Salacgrīvas "Positivus" festivālā, šogad īru trio, domājams, piepildīs savu sapni, uzstājoties uz vienas skatuves ar saviem leģendārajiem tautiešiem "U2" Glastonberijas festivālā.

Trimbls un Hallidejs bijas klasesbiedri, vēlāk viņi iepazinās ar Bairdu. Runā, tam bijis sakars ar kādām meitenēm, kuras abi pazinuši. Kopīgas muzikālas intereses, protams, summējās jaunizveidotā grupā. Tās nosaukums bija "LifeWithoutRory", un tajā bija arī ceturtais dalībnieks bundzinieks Patriks Tomsons. Kad Tomsons grupu pameta, radās "Two Door Cinema Club". Tas notika 2007.gadā. Trio nolēma izmantot mūsdienu tehnoloģiju priekšrocības un portālā "MySpace" ievietoja dažus savus demo ierakstus. Lielais profila apmeklējumu un klausījumu skaits puišiem lika doties ierakstu studijā un sākt darbu jau profesionālākā līmenī. Rezultāts bija 2009.gadā iznākusī, kritiķu augsti novērtētā singlplate "Four Words To Stand On", no kuras sekojošā dziesma "Cigarettes In The Theatre".

Two Door Cinema Club - Cigarettes In The Theatre

Powered by mp3skull.com

2010.gada 26.februārī "Two Door Cinema Club" laida klajā savu pirmo pilno studijas plati "Tourist History". Lieki piebilst, ka albumam gāja labi - tas ieguva Īrijas 2010.gada albuma titulu, atstājot aiz sevis gan Imeldu Meju, gan grupu "Villagers", gan vēl citus talantus. Arī raidsabiedrības BBC mūzikas apskatnieki neskopojās ar labiem vārdiem, noliekot jauniņos "Two Door Cinema Club" vienā plauktiņā ar "Editors", "Foals" un "Futureheads".

Droši vien īri ir vien sava ceļa pašā sākumā, taču jau tagad viņiem fanu un piekritēju netrūkst. Uzstāšanās uz Glastonberijas galvenās skatuves ir visspēcīgākais tā apliecinājums. Turpinājumā trīs "Two Door Cinema Club" video - iesākumā viņu šā brīža vislielākais veiksmes stāsts dziesma "Something Good Can Work", pēc tam "What You Know" un "I Can Talk" no debijas plates.







Papildus resursi:
http://twodoorcinemaclub.com/
http://www.myspace.com/twodoorcinemaclub
http://www.facebook.com/twodoorcinemaclub?sk=info

Foto raksta ievadā no grupas "Two Door Cinema Club" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: