ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

"Brothers Of End" - "Beats For You", "Valinge Träsk" (video), "Stare At The Sun" (bezmaksas lejupielāde), "The End" (pilns albums, audio)

"Šo mirkli mēs gaidījām jau kopš brīža, kad pirmo reizi iegājām ierakstu studijā," par sava jaunā albuma "Mount Inside" iznākšanu šā gada 13.aprīlī arī vinila plates formātā saka grupa "Brothers Of End" no Zviedrijas.

Šī grupa ir trio - trīs jauni puikas no Jonkopingas pilsētas, kas jau kopš piecpadsmit gadu vecuma bijuši draugos viens ar otru, mācījuši viens otram, kā pareizi jāspēlē ģitāra. Un droši vien pa kluso šad tad pamērījušies gailīšiem. Kopš tām dienām pagājis daudz laika, kura laikā Bengts Lāgerbergs un Larss Olofs Johansons Štāls spēlējuši arī jonkopingiešu "The Cardigans" sastāvā, bet Matiass Areskogs strādājis par žurnālistu un piespēlējis dažāda lieluma citām zviedru mūzikas zvaigznēm.

Pāris gadus atpakaļ trijotnes ceļi atkal krustojās kāda festivāla aizkulisēs pēc kārtējās "The Cardigans" uzstāšanās, un tad nu visi nolēmuši beidzot uzsākt mūzikā kaut ko savu. Šī ideja noslēdzās ar 2009.gadā grupas "Brothers Of End" iznākušo debijas singlplati "The End". Nodefinēt grupas mūziku vienā stilā nav iespējams - tur ir gan "indie", gan pops, paši puiši savā "MySpace" profilā pievilkuši klāt arī folku. "Jamiroquai" ir pirmais, kas iešaujas prātā, klausoties dziesmu "Beats Of You". Bet, paklausoties vēl citus grupas garadarbus, sakarība ar slavenajiem britu "acid jazz" pārstāvjiem pamazām izplēn. Sākot kopā spēlēt, "Brothers Of End" vienojās, ka radīs tādu mūziku, kādu viņi uzskata par "īstu mūziku". Lūk, tad nu viņi ir radījuši kokteili no visa kā, kas nav oriģinālākais pasaulē, bet ne arī no kāda akli kopēts.

Bet ko tur daudz runāt pātaros - jāķeras pie dziesmu grāmatas un jāievērtē pašiem. Tad nu ieskatam video minētajai dziesmai "Beats For You" no debijas singlplates "The End", vēl viens video dziesmai "Valinge Träsk", kurā redzama arī jaunā albuma vāciņa foto uzņemšana ar visiem instrumentiem ūdenī un visbeidzot jaunākais singls "(Darkness Comes For Those Who) Stare At The Sun" bezmaksas lejupielādei (ļoti rekomendēju!) un pati singlpate "The End" visā krāšņumā.





(Darkness Comes For Those Who) Stare At The Sun by brothersofend

Brothers Of End - The End by Playground Music

Papildus resursi:
http://www.brothersofend.se/
http://www.myspace.com/brothersofend
http://www.facebook.com/brothersofend?sk=info

Foto raksta ievadā no grupas "Brothers Of End" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: