piektdiena, 2011. gada 15. aprīlis

Kalli - "Shine On Me", "Nothing At All" u.c. (audio)

Ne mēnesi bez Īslandes! Šoreiz atkal šo kolosālo zemi liek pieminēt īslandiešu dziedātājs un komponists Kalli. Par viņu ļoti daudz informācijas nav. Puika malacis - komponē un dzied, nevis raksta biogrāfiju katrā portālī. No otras puses - riktīgs slaists. Kā lai zinām, kas viņš tāds ir?

Zināms tas, ka pagājušā gadā Kalli izdeva savu otro studijas plati "Last Train Home", kas sekoja debijas platei "While The City Sleeps" (2007). Pats savās mājās viņš vairāk bija pazīstams kā grupas "Without Gravity" dalībnieks. Šī grupa 2005.gadā izdeva vienu plati, un ar to prieciņi, cik saprotams, beidzās.

Kalli devās jaunos ierakumos, pievēršoties solokarjerai. Niks Dreiks, "The Byrds", "Radiohead", "Coldplay" - šie tiek minēti kā galvenie Kalli iedvesmas avoti mūzikā. Droši vien kaut kas no tā visa tur arī ir. Tāpēc turpinājumā divas dzieamas "Shine On Me" un "Nothing At All" no Kalli jaunākās plates "Last Train Home" un divas - "Raindrops" un "Bridges Burn" - no debijas albuma "While The City Sleeps".

Find more artists like Kalli at Myspace Music


Find more artists like Kalli at Myspace Music


Find more songs like Raindrops at Myspace Music


Find more Kalli albums at Myspace Music


Papildus resursi:
http://www.myspace.com/kallimusic

Foto raksta ievadā no Kalli profila portālā "MySpace".

Nav komentāru: