pirmdiena, 2011. gada 11. aprīlis

"Steso" - "Akarin", "Anechoic Chamber", "Hakunargenta" (audio)

"Godīgi, patiesi un no sirds. Mūzika, kuru radījuši īsti mākslinieki. "Steso" ir īsta manta! Iedomājieties - visi jūsu mīļākie mūzikas stili ir samesti blenderī. Kārtīgi sakratiet šo blenderi, un jūs iegūsiet kokteili, kur nosaukums būs "Steso"," šādi par savu mūziku izsakās grupas "Steso" dalībnieki savā "Facebook" profilā.

Grupa "Steso" nāk no Fēru salām. Pat mūzikas apskatnieki, kas vairāk orientējas šo salu mūzikas aktivitātēs, īsti nevar pateikt, cik grupā ir dalībnieku. Pēc informācijas "MySpace" portālā tie ir seši, "Facebook" portālā - divpadsmit. Un nav patiesībā svarīgi. Svarīga ir mūzika, un to "Steso" "blenderē" tiešām iedvesmojošu.

"Mūziku, kuru spēlē "Steso", varētu raksturot kā dzīvespriecīgu, nomierinošu, melanholisku un trauslu," turpinot citēt "Facebook". ""Steso" nav gluži tāda kā citas grupas, tāpēc to salīdzināt ar kādu nevar. Vienīgais veids, kā gūt priekšstatu par mūziku, ko spēlē "Steso", ir klausīties to."

Grupas dalībnieki ir labi draugi jau ilgu laiku. Viņi visi ir spēlējuši dažādos projektos un ir atzīti mākslinieki savās mājās Fēru salās. Pagājušā gadā "Steso" izdeva savu debijas singlplati "Hákunargenta" un ir cerības, ka pavisam drīzumā pasaule ar ovācijām uzņems viņu pirmo studijas plati. "Esmu pārsteigts, ka daudzi cilvēki nav dzirdējuši jūsu mūziku," kādā portālā komentējis anonīms "Steso" fans. "Man šķiet, ir milzīga auditorija, kura nepacietībā gaida dzirdēt šīs jūsu brīnišķīgās mūzikas skaņas."

Nu ko, sev un vēl trijiem šīs lapas apmeklētājiem, kuri še nokļuvuši, ievadot meklētājā vārdus "pakaļa" un "sekss ar ziloni", ielikšu trīs no "Steso" šobrīd ne pārāk daudz pieejamām dziesmām, un arī es esmu kļuvis par to, kurš nervozi ķemmējot uz krūtīm izdīgušo divus spalvasgalus, nepacietībā gaidu "Steso" debijas plati.



Find more artists like Steso ( 3 new tracks) at Myspace Music


Papildus resursi:
http://www.myspace.com/stesolid
http://www.facebook.com/pages/Steso/121860751198106?sk=info

Foto raksta ievadā no "Steso" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: