ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

"Of Monsters And Men" - "Little Talks" (video), "From Finner", "Love, Love, Love" (audio)

Kārtējais tīrradnis no Īslandes - grupa "Of Monsters And Men" no Reikjavikas. Radīti, lai būtu putni, tagad viņi kļuvuši par monstriem. Tā viņi paši (laikam jau) joko par sevi. Jo līdz monstriem viņiem vēl ir tik tālu, cik duetam "Musiq" līdz uzvarai "Eirovīzijā". Vārdu sakot, sekstets "Of Monsters And Men" ir kā baltas un pūkainas miera dūjas, kas joprojām lidinās apkārt un vāc pa kripatai, lai nonāktu līdz savai pirmajai studijas platei.

Grupas stāsts ir nesens. Sanākuši kopā 2010.gadā, viņi tūlīt pat uzvarēja Īslandes mūzikas konkursā "Músiktilraunir 2010". Šis ir Īslandes valsts mēroga konkurss, kurā sacenšas grupas un dziedātāji no visas valsts un, kā zināms, Īslandei dažādu muzikālu apvienību jau nu netrūkst. Kāpēc tādas jaukas grupas nosaukumā ietverts vārds "monstrs"? Tas esot tāpēc, ka grupas dziesmu tekstos monstru netrūkstot - gan izdomātu, gan pavisam cilvēcīgu un reālu.

"Of Monsters And Men", sākusi kā akustiskā grupa, pamazām papildinājusi savu skanējumu ar basģitārām, taustuņinstrumentiem un akordeonu solo, radot bagātīgu un pilnīgu skanējumu. Uzvara Īslandes festivālā darīja savu - grupa visu laiku ceļoja pa valsti, sniedza koncertus, paviesojās arī dažā kaimiņzemē, bet nu galvenais, uz ko jaunieši koncentrējas, ir pirmā studijas plate, kam klajā vajadzētu nākt šā gada vasarā. Turpinājumā video dziesmai "Little Talks" akustiskajā versijā un divas dziesmas - "From Finner" un "Love, Love, Love" - ieskatam, ko varam sagaidīt no šīs vasaras.



Of Monsters and Men - From Finner by NewMusicCo


Papildus resursi:
http://www.myspace.com/ofmonstersandmenmusic
http://www.facebook.com/ofmonstersandmen?sk=info

Foto raksta ievadā no "Of Monsters And Men" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: