ceturtdiena, 2011. gada 7. aprīlis

"The Damnwells" - "Werewolves" (video), "She Goes Around", "One Last Century" (pilns albums, audio, bezmaksas lejupielāde)

2001.gadā fotogrāfa asistents Alekss Deizens palūdza pāris saviem draugiem palīdzēt viņam ierakstīt dažas viņa dziesmas. Acīmredzot Deizens neba pirmo reizi bija ar pīpi uz jumta, ja reiz draugi tam piekrita, veica ierakstus un pavisam drīz Ņujorkas Bruklinā (ASV) sevi pieteica jauna muzikāla apvienība "The Damnwells".

Cilvēkiem viņu mūzika patika. Viņi bija bieži viesi dažādos festivālos, klubos un koncertzālēs, un viņi iepatikās arī mūzikas izdevējiem. Izdevniecības "EPIC Records" paspārnē "The Damnwells" 2003.gadā laida klajā savu debijas plati "Bastards of the Beat", bet 2006.gadā - "Air Stereo". Noripojot otro albumu "iTunes" sistēmā, tai pie žanra automātiski parādās ieraksts "Easy Listening", kas pat ļoti labi atbilst patiesībai - "The Damnwells" tiešām ir ļoti viegli klausāmi.

Dziesmas grupai ir lipīgas un melodiskas, bet, no "Air Stereo" visvairāk, protams, pielīp "Golden Days", kas bija arī skaņu celiņš 2008.gadā uzņemtajai filmai "Chaos Theory" ar Raianu Reinoldu un Emīliju Mortimeru galvenajās lomās.

Find more the Damnwells songs at Myspace Music


Šobrīd "The Damnwells" ir duets, kurā bez Deizena spēlē arī Teds Hadsons, bet gadu gaitā kaut ko piespēlēt un paspēlēt grupai līdzējuši vairāki desmiti dažādu instrumentu meistari. Varbūt arī tāpēc viņu dziesmas ir it kā melodiski līdzīgas, bet patiesībā katrā ir kas īpašs.

Šā gada 15.martā klajā nāca "The Damnwells" ceturtā studijas plate ar provocējošu nosaukumu "No One Listens To The Band Anymore". Vispār tas iznācis ļoti klusu. Tāpat kā visi iepriekšējie grupas albumi. Pirmā lielā dziesma no šīs plates "Werewolves" tapusi videoversijā, bet grupas mājaslapā, veicot vienkāršu reģistrāciju, iespējams bez maksas lejupielādēt citu dziesmu no šīs plates - "She Goes Around". Turpinājumā vispirms aktuālais - abas iepriekšminētās dziesmas no "No One Listens To The Band Anymore", bet pēc tam "The Damnwells" trešais studijas albums "One Last Century" (2009) pilnā garumā. Un vēl pēc tam iespēja lejupielādēt dažas dziesmas no jaunā albuma un dažas vecās labās no "The Damnwells" iepriekšējiem albumiem.



The Damnwells - She Goes Around by Burn and Shiver

The Damnwells ONE LAST CENTURY by weskidd


Papildus resursi:
http://www.thedamnwells.com/
http://www.myspace.com/thedamnwells

Foto raksta ievadā no "The Damnwells" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: