trešdiena, 2012. gada 4. janvāris

"Three In One Gentleman Suit" - "Hi-Fi Burnout" (video), "Pure" (pilns albums, audio)

Sākuši kā klasiska postroka pārstāvji, itāļu trio "Three In One Gentleman Suit" ar savu ceturto plati "Pure" ir nosprauduši savu pašu stilu, tā uzskata Itālijas mūzikas prese. Džordžio, Federiko un Paulu savu pirmo singplati "Battlefields in an Autumn Scenario" izdeva jau tālajā 2003.gadā, divus gadus vēlāk gatavs bija arī pirmais lielais debijas albums "Some New Strategies".

Izsekot grupas daiļrades un mūzikas stilu maiņas līkločiem var viņu mājaslapā, kurā ne tikai noklausāmi visi "Three In One Gentleman Suit" albumi, bet jaunākais - "Pure" - pat bez maksas lejupielādējams. Teikt, ka trio ir izgudrojis jaunu riteni, laikam gan teikt nevarēs. Ko nu vispār vairs jaunu izgudrosi? Viss jau ir tapis! Ja nu vienīgi kāds izgudrotu hiphopu, ko būtu iespējams klausīties... Tāpat arī ar "Three In One Gentleman Suit" - viņi drīzāk ir nevis novatori, bet tāds itāļu "Interpol", ar to domājot amerikāņu grupu, nevis tiesībsargājošo iestādi. Bet viņi ir "neslikti".

"Pure" lai skan turpinājumā. Pirms tam salīdzināšanai video dziesmai "Hi-Fi Burnout" no grupas pirmā albuma "Some New Strategies". Jāatzīst, izaugsme ir acīmredzama.





Papildus resursi:
http://threeinonegentlemansuit.blogspot.com
http://www.myspace.com/threeinonegentlemansuit
http://www.facebook.com/pages/Three-In-One-Gentleman-Suit

Foto raksta ievdā no threeinonegentlemansuit.blogspot.com.

2012, www.vilniskronbergs.blogspot.com




Nav komentāru: