otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

"Alarmist" - "Alarmist" (pilns albums, audio)

Visa pasaule zina, kas ir skotu grupa "Mogwai". Un, ja to zina visa pasaule, tad kaimiņi jau jo īpaši. Turpat blakus esošajā Īrijā četri puikas gan jau, ka arī kratījuši pinkām noaugušās galvas skotu postroka veterānu koncertu laikā. Varbūt arī nav, bet viņu - Nīla Krovlija, Elisa Zerniaka, Osgara Djuka un Bernija Ohelpina jeb instrumentālā kvarteta "Alarmist" - daiļrade, šķiet ir visnotaļ salīdzināma ar minētajiem skotu kaimiņiem.

Visi četri grupas dalībnieki ir multiinstrumentālisti, tas nozīmē - viņi ir vieni no šā brīža postroka instrumentālo grupu modes viļņa, un tas ir tiešām apsveicami! Ir vienkārši prieks klausīties! Kritiķi slavē grupu "Alarmist" gan par dzīvajām izstāšanās koncertos, gan viņu mūziku vispār. Jā, arī es laikam pāris teikumus augšup tā izdarīju. A ko? Man patīk!

Vārdu sakot, pagājušā gada vasarā "Alarmist" laida klajā debijas plati, nosauktu savā vārdā. To tad arī še zem raksta iespējams noklausīties. Un, ja arī puišu debijas lielā plate un dažas nākamās būs tik pat īpašas, slavēsim viņus vēl sirsnīgāk kā visi pārējie.

+

Papildus resursi:
http://www.facebook.com/pages/Alarmist
http://www.myspace.com/alarmistband

Foto raksta ievadā no "Alarmist" profila portālā "Facebook".

2012, www.vilniskronbergs.blogspot.com




Nav komentāru: