otrdiena, 2012. gada 10. janvāris

"Pearl and the Puppets" - "Make Me Smile" (video), "Little Diamonds" u.c. (dziesmu liste)

Līdz 19 gadu vecumam Keitija Saderlenda ģitāru pat īsti nebija turējusi rokā. Vien kaut kad agrāk bērnībā bija mācījusies klavierspēli. Taču, nopirkusi jau kādu laiku kāroto stīgu instrumentu, Saderlenda to apguva ļoti ātri un tikpat ātri sakomponēja savas pirmās pāris dziesmiņas. Un kur gan mūsdienu jaunatne atrāda savus garadarbus? Ne jau svētdienās baznīcā pirms dievkalpojuma. Protams, ieliek portālā "MySpace". Un ko domājies? Jau pēc nedēļas piedāvājumi no ierakstu kompānijām bija aizceļojuši līdz Saderlendas e-pasta kastītei.

Studijām augstskolā, kurā topošā popzvaigzne apguva sākumskolas skolotājas aroda gudrības un kuras pēkšņi bija kļuvušas par traucēkli, nu pienāca gals. Droši vien lielākais Saderlendas upuris, cerībā sasniegt mūzikas mākslas virsotnes. "Tas mani pamatīgi pārsteidza - te bija pedagogu pedagogi, un viņi atbalstīja manu lēmumu pārtraukt izglītoties," atceroties saprotošo attieksmi no saviem pasniedzējiem, pārsteigta ir Saderlenda. Un tas atmaksājās! Protams, ja visu mēra mērvienībās "Eltons Džons". Es varētu ziedot suņu patversmes iemītnieku barošanai savas aknas, ja man to palūgtu Eltons. Bet Saderlendai paveicās - viņa ar Eltonu devās vakariņās. Tas notika tāpēc, ka viņa parakstīja līgumus par sava menedžmenta pārvaldību ar kompāniju "Twenty-First Artists", kuras īpašnieka ir pats sers Eltons Džons. Laikam šovakar arī nopirkšu ģitāru, pa nakti sakomponēšu dažus gabalus, rīt ielikšu tos "MySpace" un tad sēdēšu un gaidīšu Eltona zvanu...

Kaut kad drīzumā gaidāms "Pearl and the Puppets" debijas albums. Vispār grupā ir vēl arī četri citi dalībnieki, bet, par cik viņi nav vakariņojuši kopā ar Eltonu, viņus pieminēt nav vērts. Bet, gaidot šīs jaunās skotu popmeitenes debijas rimbuli, turpinājumā dažas no jau publicētajām dziesmām - gan video, gan audio, sevišķi izceļot "Little Diamonds": pārsteidzoši labi tik jaunizceptai zvaigznītei.







Papildus resursi:
http://www.pearlandthepuppets.com
http://www.facebook.com/pearlandthepuppets
http://www.myspace.com/pearlandthepuppets

Foto raksta ievadā no "Pearl and the Puppets" profila portālā "Facebook".

2012, www.vilniskronbergs.blogspot.com




Nav komentāru: