ceturtdiena, 2012. gada 26. janvāris

Breanne Düren - "No One Else" (video), "Sparks" (pilns albums)

Meiteni Breannu ar latviski grūti izrunājamo uzvārdu Djūrena (laikam) šajā stāstā sauksim vienkārši par Breannu. 24 gadus jaunā māksliniece nāk no Amerikas. Dzimusi kā Breanna Elizabete Djūrenbergere, skolas gados viņa savu vārdu nedaudz saīsināja - kļuva pārāk garš, piesakot to publikai, kuras priekšā Breanna tātad uzstājās jau skolas laikā.

Tomēr, šķiet, viņas lielā loze, ja tā var teikt, bija Adams Jangs, kurš ir populārā projekta "Owl City" smadzenes un sirdsapziņa. Pēc kāda abu kopēja drauga ieteikuma Breanna nokļuva uz skatuves "Owl City" kolektīvā, spēlējot sintezatoru un piedziedot galvenajam grupas vīram. Šādi viņa joprojām ceļo "Owl City" tūres "All Things Bright and Beautiful" ietvaros, kura sākās 2011.gada 13.jūnijā Nešvilā (ASV) un turpinās joprojām, septembrī pārceļoties uz Eiropu, oktobrī uz Āziju, bet, piemēram, parīt, 28.janvārī, viņus varēs sastapt koncertējam Taizemē. Droši vien šis piedzīvojums Breannai ir līdzvērtīgs talantam no Latgales (kas iztiku ikdienā pelna, nesot kannas ar degvielu pāri robežai, lai to notirgotu bez akcīzes), kurš bērnībā ar diviem pirkstiem spēlējis klavieres, bet tagad nokļuvis uz "O Kartes" skatuves. Atšķirība tik tā, ka Breannai vienai ir talanta vairāk kā visiem šī šova dalībniekiem kopā ņemtiem.

Un šīs neatsveramās, ne par kādu naudu nenopērkamās pieredzes rezultātā, ir tapis Breannnas debijas singlalbums "Sparks". Lai būtu korekti, gluži debija tā viņai nav - 2008.gadā Breanna izdeva savā vārdā nosauktu debijas plati, taču tā oficiāli šobrīd vairs nav pieejama. Laikam jau meitene ir vēlējusies, tā teikt, sākt dzīvi no jaunu. Bet "Grooveshark" sistēmā tā, ja kas, ir noklausāma...

Pagājušā gada maijā plate nāca klajā, tāpēc Breannai bijis laiks sariktēt arī kādu videoklipu albuma dziesmām. Tādi ir divi, viens no kuriem še turpinājumā - "No One Else". Tūlīt aiz tā visa Breannnas Djūrenas singlplate "Sparks". Tas ir labs pops.





Papildus resursi:
http://www.breannedurenmusic.com
http://www.facebook.com/breanneduren
http://www.myspace.com/breanneduren

Foto raksta ievadā no Breannas Djūrenas profila portālā "Facebook".

2012, www.musicstories.lv




Nav komentāru: