trešdiena, 2011. gada 16. marts

"The White Wires" - "Did You Forget My Name?", "Be True To Your School" (audio), "In My Bed" (video)


"Mēs viens otru jau pazinām pirms tam. Taču, ēdot picu kādā rokenrola ballītē, nolēmām dibināt grupu. Dziesmas mēs sākām rakstīt 2007.gada septembrī, bet pirmā uzstāšanās mums bija tā paša gada 28.decembrī," šāda ir Kanādas trio "The White Wires" saīsinātā biogrāfija viņu "MySpace" profilā.

Par savu izcelsmi grupa izsakās skarbi. "Būt no [Kanādas galvaspilsētas] Otavas - tas jau ir zināma veida zīmogs," mūzikas portālam "Spinner" saka viens no trim grupas dalībniekiem Jans Manhīrs. "Neviens šeit necer atrast kādu labu grupu, jo neviens nebrauc uz Otavu tādu veidot vai taisīt labus ierakstus. Ir tieši otrādi - lai to darītu, cilvēki brauc no Otavas prom!" Bet tūlīt pat Manhīrs nonāk ar sevi pretrunā, paziņojot, ka "tieši šī iemesla dēļ tur [Otavā] mūzikā notiek daudz labas lietas, jo nav tās iedomīgās attieksmes, ka visiem jābūt slaveniem vai jāiegūst iespējami labākais ieraksta līgums".

Jans Manhīrs, Luks Mārtins un Elija Henlone 2010.gadu sagaidīja ar jaunu plati "WWII". Sekojot saviem izteikumiem, grupa albumu ierakstīja ārpus Otavas, jo "tad skan labāk". Jauno plati "The White Wires" ieturējusi sava 2008.gada debijas albuma stilā - "Garage/Grime/Punk", kā viņi to paši nodēvējuši. "In My Bed" bija grupas debijas albuma viens no singliem.



"Hei, mēs nupat esam sākuši, esam jauni un pilni idejām," tādas sajūtas Manhīrs atceras, sākot ierakstīt debijas plati "The White Wires". "Bet esmu patiesi sajūsmināts par mūsu jauno ierakstu, jo tur esam spējuši realizēt pavisam jaunas idejas."

Tad nu lai "The White Wires" uzspēlē kādas pāris dziesmas no savas izlavētās plates.

Find more artists like White Wires at Myspace Music



Find more artists like White Wires at Myspace Music



Papildus resursi:
http://www.myspace.com/theewhitewires

Foto raksta ievadā no grupas "The White Wires" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: