trešdiena, 2011. gada 30. marts

Sophie Madeleine - "Stars", "The Rhythm You Started" (video, pilns albums, audio)


Mūzikas mīlestību viņa pārmantojusi no sava tēva. Bērnībā viņa uzaugusi ar Bītliem, Bobu Dilanu, Džoannu Mičelu un daudz citas labas mūzikas. Kā brīdina mūzikas kritiķi, mēs dzīvojam laikā, kad dzimst jauna zvaigzne. Un šī zvaigzne ir Sofija Medleine.

Viņas mūzikas gaumei ir ļoti plaša bāze - ja pieminētie Bītli ir tikai turpinājums Sofijas interesei par klasisko mūziku. Viņai patīk Geršvins un viss labais no pagājušā gadsimta mūzikas.

2009.gadā Medleine laida klajā savu pirmo studijas plati "Love.life.ukulele" - tad arī pasaule iepazina viņas talantu komponēt un sakomponēto labi izpildīt. Ukulele ir havajiešu ģitāra, un šis albums tapa ierakstīts, par bāzi ņemot šī instrumenta iespējas.

Find more artists like Sophie Madeleine at Myspace Music



Gadu vēlāk Medleine jau bija nobriedusi jaunai platei, un to arī ierakstīja. "The Rhythm You Started" ir desmit sirsnīgu dziesmu kolekcija, kas ierakstītas viņas mammas mājās. Lai nebarotu piņņainos ierakstu kompāniju bosus, Medleine, pateicoties dažiem draugiem un izpalīgiem, ierakstu saviem spēkiem un līdzekļiem samiksējusi novedusi līdz taustāmam rezultātam. Un tagad viņa pati to piedāvā iegādāties, bonusā saņemot dažādus ekskluzīvus suvenīrus, piemēram, Medleines parakstītus albumus vai viņas pašrocīgi dizainētās havajiešu ģitāras.

Dziesmu rakstīšanā Medleinei visvairāk patīk sadarbība. "Rakstīt dziesmas kopā ar citiem ir aizraujoši," intervijā portālam "Ukulele Hunt" pēc pirmās plates iznākšanas atzinusi Medleine. "Jo nekad nevari zināt, kas notiks un ar ko tas beigsies."

Sofijai Medleinei, domājams, beidzies nav vēl nekas - viss tikai pašā sākumā. Tāpēc, lai kādreiz varētu sev teikt, ka esmu bijis jaunas zvaigznes rašanās liecinieks, viss kārtīgi jāapskata un jāapklausa. Turpinājumā dziesmas "Stars" un "The Rhythm You Started" no jaunās plates. Un tūlīt pēc tam arī jaunā plate "The Rhythm You Started" pilnā garumā.

Sophie Madeleine - Stars from sam w on Vimeo.



Sophie Madeleine - The Rhythm You Started from Watergun on Vimeo.





Papildus resursi:
http://www.myspace.com/sophiemadeleine
http://www.facebook.com/SophieMadeleineMusic?v=info&sk=info

Foto raksta ievadā no Sofijas Medleines profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: