otrdiena, 2011. gada 22. marts

"Fang Island" - "Daisy" (video), "Fang Island" (pilns albums, audio)


Sākuši kā mākslas skolas projektu, pieci puikas no Bruklinas (ASV) savu grupu "Fang Island" turpinājuši spodrināt, līdz 2010.gada februārī tā piedzīvoja savu debijas albumu, kam dots grupas vārds.

Viņus slavē visi! Mūzikas portāli "Pitchfork" un "Stereogum", un, protams, fani. Slavē viņu ģitārspēli, slavē vokālos aranžējumus, viņus salīdzina pat ar leģendārajiem "Thin Lizzy"! Nezinu, varbūt...

2007. un 2008.gada "Fang Island" izdeva pa vienai singlplatei, līdz 2010.gadā nobrieda pirmajam albumam, ko visā pilnībā iespējams noklausīties zem šī raksta. Viņus pamanījuši daudzi, arī grupa "The Flaming Lips", kas "Fang Island" uzaicināja iesildīt publiku pirms dažiem saviem koncertiem pagājušā gada jūlijā.

Vai tie ir jaunie "Thin Lizzy" ar "Kraftwerk" vēsmām - to jāvērtē katram pašam. Kā saka "Fang Island" dalībieki, "mēs rakstām mūziku cilvēkiem, kuriem mūzikas patīk". Un noskaņu albums "Fang Island" tad nu lai parāda, kā nu katram ar to mūzikas patikšanu ir. Pirms tam šī albuma viena no dziesmām "Daisy" videoversijā.





Papildus resursi:
http://fangisland.com/
http://www.myspace.com/fangisland

Foto raksta ievadā no "Fang Island" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: