piektdiena, 2011. gada 11. marts

Kelley Stoltz - "Ever Thought of Coming Back" (video), "I Don't Get That", "Keeping The Flame" (audio, bezmaksas lejupielāde)


Keleja Stolca jaunāko albumu sauc "To Dreamers" (Sapņotājiem), un sapņotājs Stolcs patiešām ir arī pats. Nācis no Sanfrancisko (ASV), Stolcs spēlē melodisku un saulainu mūziku, kuras neiztrūkstoša sastāvdaļa ir instrumentam - ģitārai.

Stocs nav nekāds iesācējs mūzikā - savos jau četrdesmit gados viņš izdevis astoņas plates. Viņa stāsts ir tipisks - paša sakasīti pirmie ieraksti, cīnīšanās sīvajā mūziķu konkurencē, un, visbeidzot, 2005.gada plate "The Sun Comes Through" jau iznāk ierakstu kompānijas "Sub Pop" paspārnē.

Jau gadu vēlāk viņš pievienojās "The Raconteurs" tūrei kā publikas iesildītājs, bet viņa dziesmu "Birdies Singing" no albuma "Below the Branches" (2006) savā reklāmā Zviedrijā izmantoja autobūves kompānija "Volvo" sava modeļa "C30" reklāmā.

Turpinājumā dziesmas "Ever Thought of Coming Back" video no, šķiet, "Below The Branches" (2006) plates un dažas kompozīcijas no plates "To Dreamers", kuras iespējams arī lejupielādēt.



Kelley Stoltz - "I Don't Get That" (from 'To Dreamers') by METRO Magazine

Kelley Stoltz - Keeping The Flame by jobology

Papildus resursi:
http://www.myspace.com/kelleystoltz

Foto raksta ievadā no Keleja Stolca profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: